mammy
Poznat
- Poruka
- 8.057
da ukljucite mozdane vijuge 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Gazdarica:Ne brini duso, imaju sada oni kontraceptivni implatanti koji se ugradjuju na nadlakticu, ili tako nekako... Valjda to neces osjecati...![]()
Petar_Pan:A ti njima verujes? 10x10x10x10x10..... Racunaj malo...
ипак не без кондома...јбш га, НИКАД се не зна, а после је касно!dzordzV76:tri dana pred menzis i tri dana posle su skoro potpuno sigurni i mogu da svršavaju unutar vagine.
Znate za onaj vic, kad je Mujo kreso Fatu, ona mu rekla: Mujo nemoj da svrsis u mene. A on je zapita? nego gde, a ona odgovori, u sebe!!!!!!!!!!!!!!dekart:mogu i devojke da odgovore u ime njihovog partnera,btw.
tipovi zanima me da li koristite kondom dok vas partnerka oralno zadovoljava?
da li pre svrsavanja skinete kondom pa joj popsrkate facu ili joj svrsite usta ili cak grlo?
da li ipak svrsite u kondom dok ste jos u njenoj vagini,i da li mislite da li je ovo rizicno?
Moj komsija ima Sidu, vec 40 godina i bas mu je fino sa njom.sinnke:Pa ko ima sidu s njim nemojte imati sex i stvar resena. Ako mu neverujete nema nista od sexa.
Moguce, neznam?, ali nije ni bitno.McMillan:To je vic za crnogorca, kol'ko ja znam...
I da jeste, ti ne bi priznao.P_M_F: