milentisha
Primećen član
- Poruka
- 508
. . .:PP da cete ici ali nisam znao koji ti je broj telefona pa da te pitam da mi ih pricuvas![]()
pa postoji i ovde nešto što se zove privatna poruka...
i ne bih ti ja čuvala cvike... ne bavim se tom aktivnošću. ;-)
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
. . .:PP da cete ici ali nisam znao koji ti je broj telefona pa da te pitam da mi ih pricuvas![]()
A dobro. . . Onda sledeci put kad ne ponesem futrolu zovem te da mi nadjes nekog da ih cuvamilentisha:pa postoji i ovde nešto što se zove privatna poruka...![]()
i ne bih ti ja čuvala cvike... ne bavim se tom aktivnošću. ;-)
aleksandrica_k:Ja sam cula da ce RHCP doci 1. juna u Indjiju... :-)
Ma ja videla u nekim dnevnim novinama (da li je Blic, Glas javnosti...) da je Tose delio 600 karata!!! Alo bre - sto je mnogo, mnogo je...da je 100, pa i nekako, ali 600.......nekako mi ne ide u glavu... Stvarno ne mogu da verujem ako je napunio Arenu!Apach:Iz pouzdanih izvora znam da je prodato 10.000 karata, a to nije 90%
. . .:Danas videh plakat. . . KUD Idijoti u NS Time, 600 din i ogranicen broj karata. A sve to 21.02.2007. . .
Apach:Iz pouzdanih izvora znam da je prodato 10.000 karata, a to nije 90%
Apach:Ma OK, od radnika "Arene" sam i ccula da bass i nije napunio dvoranu, jer je njen kapacitet (koliko se secam) 19500, prodato oko 10000 karata + recimo 1000 podeljenih ... prosta matematika