Koncept “otvorene veze”

pa kazu vole svoje zene najvise na svetu ali tucaju sa strane?Zamisljam kako je to voleti osobu koja to isto radi i tebi.

Moje iskustvo je da nemogućnost da se um iskobelja iz šablona u kom je ljubomora podrazumevana, obično znači nedostatak mašte i na drugim poljima... :P

Bio sam ranije i u vezama sa ljubomornim devojkama. Nikada nijednu nisam prevario, jer sam ih voleo i nisam želeo da ih povredim. Ali bitan faktor - najčešće i presudan - u raspadu svih njih je bila upravo ta ljubomora.

A baš me zanima - ukoliko si spremna da pričaš na tu temu, naravno - šta je najčešće kumovalo kraju tvojih veza, i pored čestitosti i podrazumevanja da "ne radite to" jedno drugom? :)

Постоје људи који остају заједно ради деце, а заправо ради имовине јер не могу да поделе стан или чатрљу, па онда направе несрећан договор да свако ради шта хоће и да нико никога ништа не пита.

Постоје људи који су за јавност заједно, а иду са другима и за њих се зна отворено. Ради реда се појављују на јавним местима типа окупљања, прославе, годишњице, изађу некад да их виде.

Пакао на земљи.

Најгори икада.

Пустиш жену да иде около, буде ко зна где и ко зна са ким, па ти се врати кући и легне са тобом...

Бежи.

"Pustiš ženu da ide okolo"... kako se na ovakvim temama lako ofiraju mentalni sklopovi. Pretpostavljam da je podrazumevano da osobu koja bi trebalo da ti je najbliskija na svetu tretiraš kao vlasništvo, određuješ šta joj je dopušteno a šta ne? :)

Poslednja izmena:
Постоје људи који остају заједно ради деце, а заправо ради имовине јер не могу да поделе стан или чатрљу, па онда направе несрећан договор да свако ради шта хоће и да нико никога ништа не пита.

Постоје људи који су за јавност заједно, а иду са другима и за њих се зна отворено. Ради реда се појављују на јавним местима типа окупљања, прославе, годишњице, изађу некад да их виде.

Пакао на земљи.

Ovo meni baš i ne zvuči kao otvorena veza. Pre kao ne mali broj "normalnih" veza, malo skrenulih u slepu ulicu.

Back