andjelijaa
Elita
- Poruka
- 17.797
ne sudim,samo iznosim misljenjeEj, ako se ja i jež dogovorimo i oboma nam odgovara, ko si ti da sudiš?![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ne sudim,samo iznosim misljenjeEj, ako se ja i jež dogovorimo i oboma nam odgovara, ko si ti da sudiš?![]()
ma jok,sad sam u nedoumici dal da probam omladinuSredićemo nešto, ako se Anđelija složi![]()
Probaj.ma jok,sad sam u nedoumici dal da probam omladinu
Videcu,nesto nisam u modu u poslednje vreme.Probaj.
Videcu,nesto nisam u modu u poslednje vreme.

Videcu,nesto nisam u modu u poslednje vreme.
Ako ne probaš, nećeš znati. Mislim, šta možeš da izgubiš osim samopoštovanja i zdravlja?ma jok,sad sam u nedoumici dal da probam omladinu

pakao kombinacija.Radoznalo-tradicionalna i vatreno-nezainteresovana.![]()
Uh,probacu.Ako ne probaš, nećeš znati. Mislim, šta možeš da izgubiš osim samopoštovanja i zdravlja?![]()
Ne bih primao ljubavne savete od Yode..Zapravo, citiraću master Yodu:
"Do, or do not! There is no try!"![]()
a sladak je
A ko zna šta ima pod tim džemperoma sladak je![]()

DlakeA ko zna šta ima pod tim džemperom![]()

Al' dobro, mlad je, zelen...
Ki rosa u podneAl' dobro, mlad je, zelen...
Drukaro.@bird again pogledaj koliki spam su ti napravili,ccc
Kukavice.Drukaro.![]()
Ti si kolovođa. Mi te samo pratimo jer smo zaljubljeni u tebe. Dobro, bar ja..@bird again pogledaj koliki spam su ti napravili,ccc
Kakav spam, pa evo, vrbujemo te u otvorenu vezu da probas nesto novo, Manem nam je zagoreo pa ga pakujemo za more, imamo i cross-over sa drugom, tvojom temom...sve pršti!@bird again pogledaj koliki spam su ti napravili,ccc
nisam zainteresovana,jedan neozbiljan a drugi da je toliko dobar ne bi imao pomoc od drugog frajeraKakav spam, pa evo, vrbujemo te u otvorenu vezu da probas nesto novo, Manem nam je zagoreo pa ga pakujemo za more, imamo i cross-over sa drugom, tvojom temom...sve pršti!![]()

Kukavice.
Meeh...tipična srpkinja...nisam zainteresovana,jedan neozbiljan a drugi da je toliko dobar ne bi imao pomoc od drugog frajera![]()
vrbujemo te u otvorenu vezu
uvek neke zamerke imasMeeh...tipična srpkinja...
Rumunke, Turkinje rules!