KONAK

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
па јел ти лепо објашњено на твојој теми, мош бити само туркиња јер твоја чукунбаба туркиња а и твој чукундеда је био турчин су правили турци, нема ту ниђе других народа:hahaha:

moji su bili sakriveni na staroj planini.. i nisu nam babe onodeli turci.. :cool:

svi smo mi braca
Adam i njegovo rebro nas izbacili
DNA dokazo
:per:

Pa jel u Austriji ili gde li su dokazali da onaj "ledeni" čovek kojeg su našli, star 5-6000 godina, ima za sada 19 potomaka :)
A i nedavno sam čitao da je pre ko zna koliko hiljada godina ljudska populacija brojala 500-2000 jedinki!! Dakle i po nauci i po religiji braća smo :D

ma pusti turke i nemce.. gle što je letovanje... :zcepanje:

i bre.. ja reko sad ćeš grditi putare i vodovodžije što ne rade ništa, a ti se zapalio
za prljavu malu devojčicu... :rotf:

па да је друкчије адам би заје6о еву а не обратно
јер адам је имао две главе, то нам је ваљда наследно:D
мислим да сам бијо јасан

е јеси зло, ти би и ону змију преје6ала:hahaha:

Sale vidi šta vidi, Blejd vidi priliku da mene zaebe, a niko ne vidi kolika je to žrtva za umetnost
i kako jaku poruku nosi ta slika.

Ko zna kakvu je bolest fasovala da bi nam pokazala de smo...

Ma gde si glisto, glistačo, glistice, glisturino, i ispred svega još i svesna? Žao mi je što ne mogu da vidim tvoj odgovor, jer si mi opet začarala internet pa radi sporo, sporije i od gliste na atletskom sprinterskom takmičenju na 100cm. Daj okani se više začaravanja, a ja obećavam da ću biti dobar kao dobar dan usled oluje.

Ma gde si glisto, glistačo, glistice, glisturino, i ispred svega još i svesna? Žao mi je što ne mogu da vidim tvoj odgovor, jer si mi opet začarala internet pa radi sporo, sporije i od gliste na atletskom sprinterskom takmičenju na 100cm. Daj okani se više začaravanja, a ja obećavam da ću biti dobar kao dobar dan usled oluje.

Danas ti je srećan dan. Naišao si baš kad mi je vreme za meditaciju.

Tako da možeš slobodno da se razbaškariš.. nema ko da te nervira...:lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back