- Poruka
- 65.580
Well... you know the house password?a to cuvam u private arhivi...samo za najuze clanove tajnoga drustva..members only.....![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Well... you know the house password?a to cuvam u private arhivi...samo za najuze clanove tajnoga drustva..members only.....![]()
Ma pusti ga. Samo se inati.budala pokušava da dokaže kako sam debela i ružna, a ovo nisu moje slike...
http://forum.krstarica.com/showthread.php/591007-Da-vas-vidim-danas-3?p=26003411#post26003411
iako smo se videli... psihopata.![]()
A ko je bila ona forumašica sa naočarima, na okupljanju, koja me ubeđivala da su masoni zlo, da postoji jevrejska zavera i slično tome, neka sa politike?
Pa otkud ti znaš da nema groblja bilo gde drugde... takođe, pretpostavka da je grob nekakvo opasno mesto više ima veze sa folklorom, strahom od smrti, horor filmovima B produkcije i paganskim običajima nego sa zdravim razumom...Beograd je ceo na grobljima, Cukaricka Padina, centar kod Pozorista, Studenjak, Kalemegdan ..
Pa otkud ti znaš da nema groblja bilo gde drugde... takođe, pretpostavka da je grob nekakvo opasno mesto više ima veze sa folklorom, strahom od smrti, horor filmovima B produkcije i paganskim običajima nego sa zdravim razumom...
Pa eto znam za neka mesta koja su predvidjena za stanovanje da li je ispod kosturnica ili nije. Ako stojis iza ovoga sto pises o folkloru, vesticama i slicno ti slobodno napravi kucu na mestu gde je bilo groblje pa ces da vidis ima li razlike tu ili na drugom mestu gde je flora i fauna pored izvora.
Pa ti možeš da pretpostavljaš, ali ne znaš sa sigurnošću da li je tu neko ubijen ili sahranjen pre 100, 500 ili 5000 godina.... .
Ne znam šta znači "vidovit", pa ne mogu ni da ti odgovorim....Otkud ti znas Sizife sta znam a sta ne znam. Da ti, Sizife, nisi vidovit?.......![]()
E, da ste bili preterali jeste.![]()
Ma, bre i u onu skUPStinu mora da bidne neki procenat za zenska pitanja i probleme.
Moracu ovde u Micino ime da pridignem glas, kad vec Nela nece...:
Deder, živ mi bio, uputi me na tu studiju... daj neki link, baš me interesuje.kroz nekoliko postova odbijas principe zvanicne nauke sa svim onim sto je dokazala i sto ispituje, a to je da je pojacan mortalitet stanovnika sa sve bolestima i to tezim poput kancera kod ljudi koji zive u naseljima podignutim na grobljima i slicnim mestima gde su se desavale prometne nesrece.