KONAK

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
budala pokušava da dokaže kako sam debela i ružna, a ovo nisu moje slike... :aha:
http://forum.krstarica.com/showthread.php/591007-Da-vas-vidim-danas-3?p=26003411#post26003411
iako smo se videli... psihopata. :lol:
Ma pusti ga. Samo se inati.
Evo ja danas ispunjavam zelje, i reci cu ti carobnu rec
t123031.gif
: "Mrsavaaa !"
Jesi sad srecna?

Uh. Piškim na sve ratne zločince, bez obzira na kojoj strani i za koga su činili zločine, i na one što su klali u Jasenovcu, i na one što su streljali u Srebrenici, i na one što vrše genocid nad Palestincima... piš, piš, piš...

pocelo je da se zakuvava,a koliko sam cuo iz istorije po jevrejskoj religiji je trebao jedan broj da nestane.Zanima me posto su jevreji bili hodali pustinjom 40-godina,ko je stigao u obecanu zemlju?

Jevreji kao narod su stradali od propagande vise od drugih nacija. I istini za volju mrze ih jer imaju jaku inteligenciju. Danas Amerika sutra neka druga zemlja, zakon jaceg je na delu, bio i ostao. Ne treba razbijati glavu oko toga, okenuti se sebi jer samo tako covek ima neke mogucnosti da izvuce dobro. Pojedinac ne moze nista sistemu, grupno nema organizaciju i biva rasturen, osim ukoliko mu taj isti sistem ne dozvoli kao sto je Hitleru dirigovano od strane jacih sila nego sto je bio Nacizam.

Pisao sam na temi o Budizmu da su gradovi pod mrezom i da nije moguce ostvariti meditacije jer frekvencije ometaju, ali niko ne obraca paznju na tako nesto. Beograd je ceo na grobljima, Cukaricka Padina, centar kod Pozorista, Studenjak, Kalemegdan ..... groblja, ubistva, narkomanija, masovne grobnice, spomen parkovi, beton i smog drvece. Pametni ljudi traze glavi spasa napolju, drugi u velegradu vide zivotnu sansu za, ni oni ne znaju za sta. I tiskaju se u krdo saobracajnica. Oni drugi, koji teze duhovnom razvoju jedan po jedan izlaze odatle i biraju jang okruzenje jer pol jina divlja. Ne bez razloga, sve po zamisli kontrolora.

Apsolutno tačno kolega Kamael. Zato sam se na vreme iselio iz Beograda, gde sam živeo skoro 10 godina. Vidiš kako reaguju ovi obrezani i tetovirani robovi, što funkcionišu na dve ili maksimalno tri donje čakre... što su umislili da su bolji od svih naroda... kako pucaju kao zvečke i kako prete. Garantujem da noćas neće spavati od jeda i muke. A meni se ide na počinak. Pozdrav svima, baš, koliko vas god ima, baš, i muškima, baš, i ženskima, baš, izjedete biljnu vaš, i laku noć, baš. Ojha.

ovde bila rovovska borba koliko vidim.....:lol:
ovo podseca na onaj vic o kosovskom boju.....biju se turci i srbi a cale i sin prate sa strane........
cale da ulecem?
ne jos sine...
cepaju se oni i dalje..cale el sad?
ne jos sine cekaj...
svi se poubijase...ismesani zivi i mrvi i polumrtvi leze na polju....i sine kaze el sad cale?
sad sine....:mrgreen:
ajmo semenke suncokreti kikiriki......:lol:

Beograd je ceo na grobljima, Cukaricka Padina, centar kod Pozorista, Studenjak, Kalemegdan ..
Pa otkud ti znaš da nema groblja bilo gde drugde... takođe, pretpostavka da je grob nekakvo opasno mesto više ima veze sa folklorom, strahom od smrti, horor filmovima B produkcije i paganskim običajima nego sa zdravim razumom...

Pa otkud ti znaš da nema groblja bilo gde drugde... takođe, pretpostavka da je grob nekakvo opasno mesto više ima veze sa folklorom, strahom od smrti, horor filmovima B produkcije i paganskim običajima nego sa zdravim razumom...

Pa eto znam za neka mesta koja su predvidjena za stanovanje da li je ispod kosturnica ili nije. Ako stojis iza ovoga sto pises o folkloru, vesticama i slicno ti slobodno napravi kucu na mestu gde je bilo groblje pa ces da vidis ima li razlike tu ili na drugom mestu gde je flora i fauna pored izvora.

Pa eto znam za neka mesta koja su predvidjena za stanovanje da li je ispod kosturnica ili nije. Ako stojis iza ovoga sto pises o folkloru, vesticama i slicno ti slobodno napravi kucu na mestu gde je bilo groblje pa ces da vidis ima li razlike tu ili na drugom mestu gde je flora i fauna pored izvora.

Pa ti možeš da pretpostavljaš, ali ne znaš sa sigurnošću da li je tu neko ubijen ili sahranjen pre 100, 500 ili 5000 godina.... Naravno, suština svega što govorim je da je potpuno svejedno jeste li ili nije. Psiha čak i normalnog čoveka je sklona manipulaciji - potpuno je moguće da čovek koji zna da je na mestu njegove spavaće sobe bilo indijansko groblje bude mnogo podložniji halucinacijama i kojekakvim distorzijama realnosti nego onaj koji (kao većina nas) nema pojma ko i kad je ubijen na tom mestu....

Trećim rečima - duhovi su u našim glavama, a ne na groblju.

Ti kao ateista bi se trebao voditi principima nauke i fizike dok ja koji veruje u paranormalno principima metafizike. I sta se desilo.... desilo se to, da ti, iz razloga neinformisanosti ili iz nekih drugih, ko zna kojih razloga, kroz nekoliko postova odbijas principe zvanicne nauke sa svim onim sto je dokazala i sto ispituje, a to je da je pojacan mortalitet stanovnika sa sve bolestima i to tezim poput kancera kod ljudi koji zive u naseljima podignutim na grobljima i slicnim mestima gde su se desavale prometne nesrece. To pokazuje da u tvom karakteru ima odlika sujeverja iako si za isti uzeo ateisticki temelj na kojem obogacujes svoje saznanje koje tvoj brein prevodi iz neznanja i nevidljivog u opipljivo i vidljivo sto predstavlja metafizicki koncept kojim se kroz istoriju sluzila fizika.

Vidovitost se moze u sirini koju obuhvata upotrebiti u registrovanju takvog mesta jer vidoviti su senzitivne prirode i mogu osetiti energetske vibracije, bar u globalu i podeliti na osnovnu kategoriju, pozitivnu i negativnu. Postoje naravno i spravice koje ispituju tlo, odredjujuci ima li ispod vodenih zila, metala i svasta ponesto.

E, da ste bili preterali jeste
t0170.gif
.
Ma, bre i u onu skUPStinu mora da bidne neki procenat za zenska pitanja i probleme.
Moracu ovde u Micino ime da pridignem glas, kad vec Nela nece...:

kroz nekoliko postova odbijas principe zvanicne nauke sa svim onim sto je dokazala i sto ispituje, a to je da je pojacan mortalitet stanovnika sa sve bolestima i to tezim poput kancera kod ljudi koji zive u naseljima podignutim na grobljima i slicnim mestima gde su se desavale prometne nesrece.
Deder, živ mi bio, uputi me na tu studiju... daj neki link, baš me interesuje.

Što se tiče ovih koji rašljare, evo jedan obrazovni video.....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back