gost 335253
Domaćin
- Poruka
- 3.332
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
E, još kad bi me boleo q za to tvoje 'MI te nismo zvali'... klasična poštapalica beskičmenjaka, da se krije iza čopora, u ovom slučaju iza 'aljina političarki.
I, nadalje, zaboga... ti si umislio da se ti pitaš gde će ko šta da piše na forumu? Onda lezi mirno, ne zanimaju me one tvoje polovnjače. Ni tvoji pozivi njima na kafu, al' u radno vreme, molim lepo.![]()
Pa niko te nije ni zvao, sam si došao?![]()
http://forum.krstarica.com/showthread.php/619889-KONAK?p=26022721&viewfull=1#post26022721
ovde kažeš da sam debela. ajd ne blamiraj se više, samog sebe demantuješ.
Pa niko te nije ni zvao, sam si došao?![]()
i koga boli dupe da li sam debela ili mršava, kakvo mi je dupe, noge i sise kad nemate ništa od toga?
mogu da se kačim gde hoću i u kakvim pozama hoću, možete samo da drkate... onaj koji ima šta.
završili smo, reef.
svaki dalji komentar na moju pojavu ćeš zažaliti.
- - - - - - - - - -
ja sam ga zvala, sizif, serpent, milica, borka, barbi... koji si ti q da te neko obaveštava?![]()
Reče ti djavolja, otužni čoveče... a sa tobom nisam ni prostoproširenu progovorio, prosto su mi gadni takvi 'ljudi' bez spinalnog dela...
Ti ga jesi zvala, ali nisi tako i rekla ostalima. Mogla si da kažeš da bi i on došao, niko ne bi imao protiv, ali red je red.
pričali smo o kotrljajućem obliku... ti mene zayebavaš, očigledno.
zabole me dupe šta misliš kakva sam. ja sam sobom zadovoljna, za razliku od tebe.
ajd zdravo.
a da napišeš da si pogrešila, da znaš da ne boli.
O, pa nastavljaš sa uvredama. Nemaš više "argumenata" pa hajd' po uvredama? Nije to lepo, znaš?
Ti ga jesi zvala, ali nisi tako i rekla ostalima. Mogla si da kažeš da bi i on došao, niko ne bi imao protiv, ali red je red.
Kako ste vas dvoje slatki kad ste u frci. A što istina ume da boli, čudo jedno.![]()
nemoj Nicol da se ljuti što objavljuješ slike gole guze....sa okupljanja......![]()
budala pokušava da dokaže kako sam debela i ružna, a ovo nisu moje slike...
![]()
nemoj Nicol da se ljuti što objavljuješ slike gole guze....![]()