KONAK

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
E, još kad bi me boleo q za to tvoje 'MI te nismo zvali'... klasična poštapalica beskičmenjaka, da se krije iza čopora, u ovom slučaju iza 'aljina političarki.
I, nadalje, zaboga... ti si umislio da se ti pitaš gde će ko šta da piše na forumu? Onda lezi mirno, ne zanimaju me one tvoje polovnjače. Ni tvoji pozivi njima na kafu, al' u radno vreme, molim lepo. :D

Pa niko te nije ni zvao, sam si došao? :(

i koga boli dupe da li sam debela ili mršava, kakvo mi je dupe, noge i sise kad nemate ništa od toga?
mogu da se kačim gde hoću i u kakvim pozama hoću, možete samo da drkate... onaj koji ima šta.
završili smo, reef.
svaki dalji komentar na moju pojavu ćeš zažaliti.

- - - - - - - - - -

Pa niko te nije ni zvao, sam si došao? :(

ja sam ga zvala, sizif, serpent, milica, borka, barbi... koji si ti q da te neko obaveštava? :lol:

i koga boli dupe da li sam debela ili mršava, kakvo mi je dupe, noge i sise kad nemate ništa od toga?
mogu da se kačim gde hoću i u kakvim pozama hoću, možete samo da drkate... onaj koji ima šta.
završili smo, reef.
svaki dalji komentar na moju pojavu ćeš zažaliti.

- - - - - - - - - -

ja sam ga zvala, sizif, serpent, milica, borka, barbi... koji si ti q da te neko obaveštava? :lol:

Ti ga jesi zvala, ali nisi tako i rekla ostalima. Mogla si da kažeš da bi i on došao, niko ne bi imao protiv, ali red je red.

O, pa nastavljaš sa uvredama. Nemaš više "argumenata" pa hajd' po uvredama? Nije to lepo, znaš?

Otužni čoveče je činjenica, nikako uvreda. Uvreda ne bi imala utemeljenje u RL.
Lično mi se gade ljudi koji non-stop skupljaju jeftine poene kod isto tako jeftinih forumaljki krajnje jeftinim doskočicama preko tuđe grbače, prežvakanim još dok smo imali bubuljice.
Posle cviliš i podvijaš ovako rep kad ti se pokažu zubi. A gora si ženetina od najgore alapače ovde.

- - - - - - - - - -

Ti ga jesi zvala, ali nisi tako i rekla ostalima. Mogla si da kažeš da bi i on došao, niko ne bi imao protiv, ali red je red.

Ti još ne kapiraš da nisi znao samo ti i ona što je, generalno pogubljena, mislila da sam Tab? :D

:mrgreen:

1000315_579629748758947_1919228004_n.png

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back