KONAK

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Da. I na Lazanskog. Tako da preskoči sve slobodno :D

Da. Šta fali Lazanskom? Šta u onome što sam naveo nije tačno? Deder "dokaze" na Sunce. :ceka:

Uzgred, ovako beži četnička p1čka kad naiđe nemački vitez:

:hahaha1:

Najsmešnije je što je u pitanju srpski film. :dash:

Isto važi i za ustaške p1čke. Četničke i ustaške p1čke... napuše se goleme nemačke k1t3. :hahaha:

- - - - - - - - - -

Sad tek videh i počasnog člana žirija... gad dem...

Ne reče šta nije tačno što je naveo Lazanski. :thumbdown: Razbih vas argumentima. :super: Ma odvalih vas. :ok:

Da. Šta fali Lazanskom? Šta u onome što sam naveo nije tačno? Deder "dokaze" na Sunce. :ceka:

Uzgred, ovako beži četnička p1čka kad naiđe nemački vitez:

:hahaha1:

Najsmešnije je što je u pitanju srpski film. :dash:

Isto važi i za ustaške p1čke. Četničke i ustaške p1čke... napuše se goleme nemačke k1t3. :hahaha:

- - - - - - - - - -

Ne reče šta nije tačno što je naveo Lazanski. :thumbdown: Razbih vas argumentima. :super: Ma odvalih vas. :ok:

Vidi, Lažanjski je 1999. pričao i kako će srpsko vazduhoplovstvo da digne u vazduh Šestu flotu, čime se sprdao sa srpskim pilotima-herojima koji su poleteli da se suoče sa x puta jačim agresorom i okupatorom, isto kao i 1941., kad su srpski piloti-heroji branili, poletevši u sigurnu smrt, Beograd od švapskih bandi koje su ga teroristički bombardovale.Nije ni čudo što ceniš Lažanjskog, svaka ptica svome jatu...

Blade, ti si duševan čovek...ja to ni štapom ne bi pip'o.:mrgreen:
ti bi ovako:
4. А змија рече жени: Нећете ви умрети;

5. Него зна Бог да ће вам се у онај дан кад окусите с њега отворити очи, па ћете постати као богови и знати шта је добро шта ли зло.

6. И жена видећи да је род на дрвету добар за јело и да га је милина гледати и да је дрво врло драго ради знања, узабра род с њега и окуси, па даде и мужу свом, те и он окуси.

Molim sve one koji su pisali prostakluke da svoje postove od sinoć pa do sada pobrišu u najkraćem roku... ako ja budem brisao moraću i da naplatim, taki je red.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back