KONAK

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nikad nisam bio sa plavušom i nikad nisam bio sa... manje lepom devojkom. :rumenko:
Priznajem da sam birao. I uvek sam gledao baš te sitne detalje - oči, kosu, nokte...
Sizi, nisi mi rekao koga si tamo gore opisao, ono "prosed, visok, zgodan muškarac", sebe ili mene?
Pa u tom konkretnom primeru sam opisao tebe, ali važi i za sve one koji se tako osećaju... pa nismo nas dvojica jedini... :lol:

A što se biranja tiče, ja sam uvek za to da se izaberu one koje oće... :p

Kod mene sve oće. :D

sram te bilo rifet, varas nas fine politicarke sa ovim promiskuitetnim vernicama...:tiganj:
sacu da te tuzim labu...:evil:

- - - - - - - - - -

Pa u tom konkretnom primeru sam opisao tebe, ali važi i za sve one koji se tako osećaju... pa nismo nas dvojica jedini... :lol:

A što se biranja tiče, ja sam uvek za to da se izaberu one koje oće... :p

nemojte vi mnogo da verujete u njegove ribolovacke price...ima taj ful program svaki dan: mesi tortu, pravi kolace, pere i prostire ves, usisava...:p

• Podržavam
Reactions: Tol
i_tako10.jpg

Evo ga opet moj omiljeni Dunning-Kruger effect:

A growing body of psychology research shows that incompetence deprives people of the ability to recognize their own incompetence. To put it bluntly, dumb people are too dumb to know it. Similarly, unfunny people don't have a good enough sense of humor to tell.
This disconnect may be responsible for many of society's problems.
With more than a decade's worth of research, David Dunning, a psychologist at Cornell University, has demonstrated that humans find it "intrinsically difficult to get a sense of what we don't know." Whether an individual lacks competence in logical reasoning, emotional intelligence, humor or even chess abilities, the person still tends to rate his or her skills in that area as being above average.

Ceo tekst:

http://www.livescience.com/18678-incompetent-people-ignorant.html

Sizife, nikog ceo dan da svrati, crkla vam kafana. Preuredite lokal u neki ducan za prodaju kandila, tamjana, ikona, lutki i drugih crkvenih rekvizita. To danas ide kao ludo.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back