KONAK

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Konstruktivna je sa greškama, vidim ja biće ovde posla :think:
Ne bacaš se "u" nešto, već "na" nešto ili nekoga :per:

- - - - - - - - - -

Kasno da ispravljaš konstrukciju :p

- - - - - - - - - -

Laku noć Helena33 Konstruktivna :cvet:

Ma nemoj, sad cesh ti meni da m'enjash konstrukciju... Ja mogu da se bacim U ponor, more, bazen ili krevet, a ti se bacash N'A sve navedeno...:mrgreen:

Komšinica Marina, fenomenalna kao i uvek...
Djavola bi bila fenomenalna da je i ona bez mesa.
A bila bi jos fenomenalnija (citaj: "mesnatija") da su joj raznjici konkretniji.
Da l je moguće da je neko pomislio da ja pričam ozbiljno o telećim krilcima?:zcepanje:
Neverovatno. :roll:
Ma kakva teletina... i teleca krilca. ... Kojesta...

Moj teca je govorio: Od krmace bolje ptice nema!
Jos da su joj od salate krila,
i pod krili dva balona vina! :jede:

Poslednja izmena:
Djavola bi bila fenomenalna da je i ona bez mesa.
A bila bi jos fenomenalnija (citaj: "mesnatija") da su joj raznjici konkretniji.

Kad je upoznaš onda sudi kakva je.

Pišam na konkretnije ražnjiće i sve GMO proserotine.

- - - - - - - - - -

Necete mi skoro zaboraviti crnca...:lol: e,to s crncem je proshlo bez bacanja... Zaboravila sam shta sam sanjala, mora da nije bilo nastavka...:)

Šta fali crncu i crncima? Nemoj da ste rasisti. Ja bih oženio crnkinju i iz inata Srbiji imao obojeno dete sa prezimenom koje se završava na ić. :lol:

Nisu u toku pa ona sanja crnci svako veche....e sad dal ce uzme njeno prezime...to je vec u domenu spekulacije....:hahaha:

Iako. Moju bivšu curu preoteo mi je jedan crnac iz Gane... evo priče...

Ljudi moji, nemojte raskidati ozbiljne veze, i ostavljati prave ljubavi, da vas ovakve pesme ne bi mučile do kraja života:

Verujte mi na reč. A i ako mi ne verujete... ništa zato...

Elem, belem, i kokotov melem...

Voleo sam je više nego sebe. I onda mi je bivša devojka poslala bezazleni sms (iz dosade, ili zle namere, nisam siguran). I ona više nije bila moja. Plakala je, i plakala, i lila suze velike kao njen debeli nožni palac. I vikala kako sam je prevario i kako je nikada nisam ni voleo. Ma nije htela da čuje nijednu jedinu moju reč odbrane.

Pa ne mogu ja zabraniti budali da mi pošalje sms.

I onda je počeo Muzički festival EXIT, i gužve svakog dana. Viđao sam je sa drugaricama. I zadnjeg dana vidim je sa jednim crnim momkom. I počnem često da je viđam s njim. Čujem od njenih drugarica da je s njim iz inata meni. Pa dobro. Upoznam ga. Nije loš momak. Crnac iz Gane. Došao na Exit i ostao ovde. Cool. Voli je. Cool. A ona njega? Nisam baš siguran.

Nema veze. Sretnem ih jednom zajedno na ulici. Pozdravim ih oboje, naročito njega.

- O, kolega istorupiću. Kako te služi naša mašina?

- Odlično.

- A ljutiš li se što je bila sa mnom pre tebe?

A on ni pet ni šest:

- Ne, kolega. Ja sam je proširio. Sad više nije isti kalibar. Bila je 357, a sada je magnum 44.

Ona pocrvene kao paprika a nas dvojica prsnusmo od smeha.

I to je to. Viđam ih i jako su mi simpatični. Ali još patim za njom.

O Jelena, Jelena, srećo moja debela...

E bella, e bella, e bella signorina...

De bella, de bella, de bella svinjorina...

Ojha! Ojha! Ojha ha!...

- - - - - - - - - -

A kad su ih neki likovi videli kako se tuca sa njim u Dunavskom parku, nedaleko od jezera sa labudovima, brže-bolje izmislili priču kako je lik iskopao rupu od pola metra dok se odupirao o tlo. Dobro da nije iskopao bunar pun vode... :hahaha1:

Posne preventivno ne upoznajem.

Mora se priznati da si izuzetno praktican kada je u pitanju kombinovanje
mentalnog stanja ljubomore i fizickih posledica navodno zdrave ishrane.

A i junacki ih podnosis. :ok:

Teško tebi.

Mora se priznati da jako loše govoriš u tuđe ime. A šta ti imaš koji ***** da govoriš bilo šta u bilo čije ime? Kako pravo govorio u moje ime, sve ovo što si izgovorio (ljubomora, navodno itd) - tako ti bog dao pameti i zdravlja, i tebi i tvom potomstvu. Pošteno?

:ok:

405961_461898113888839_2137553769_n.jpg

:sad2:

Demijurg, tvoja priča je zapravo tužna.
Zapravo: polu-tuzna - zato sto je gladan,
a polu-herojska - zato sto je dobrovoljno.
Od kog to reda da se po Srbiji paraziti istrebljuju? :roll:
Mora da su dosla poslednja vremena!!!
Dobro, šta je sa kurojkom? nema ga već ceo dan..da se nije utopio u praznom jezeru? :think::sad2:
Uzgred, uzdrzao sam se kod onog poljupca pre neko vece, sto si mu ga dala pre spavanja.
Ali je ostalo da me stalno muce pitanja: Da li ti je dobar kaladont?
I jel' znas da pravilno peres zube?
Na levo, pa na desno, pa gore-dole...
kruzno i izokola,
ispiranje par puta,
pa iznutra, spolja, sa severoistoka-jugozapadu, obratno, pa u dijagonali,
opet ispiranja, trljanja, te sve to redom iz pocetka...

I na kraju obavezno se pomolis bogu da ti je sve to uspelo.

P.S. Bila si upotrebila formulaciju:
samo da cokim čika krutojka i odoh u krpe . LAAAAKUUUUUNOOOTJ!
te nisam odmah shvatio o kome/cemu je rec.

Poslednja izmena:
Nije mudro uvek biti romantik....
Ja nisam, ali nemam ništa protiv takve muzike, u to ime nešto malo starije, ali romantično, na neki svoj način....

volim tu pesmu, prelepa je, hvala za pesmu :cmok2:

Zašto nije mudro? Ne možeš uvek u životu ići samo glavom....................mislim možeš ali nije dobro

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back