Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
volim tu pesmu, prelepa je, hvala za pesmu
Zašto nije mudro? Ne možeš uvek u životu ići samo glavom....................mislim možeš ali nije dobro

lepa gogili i msje mandrak...
ko će da popusti?
veče religijo, divne misli neka vas plode![]()

Demijurg, tvoja priča je zapravo tužna.

Zapravo: polu-tuzna - zato sto je gladan,
a polu-herojska - zato sto je dobrovoljno.
Dobro veče Tol
Dugo se nismo virtuelno sreli, drago mi je da te vidim ovde
Još uvek umetnik u srcu i duši ?![]()
)
Nema na čemu, ima mnogo lepih pesama sa tom ili sličnom tematikom.....
Kada je osoba romantik, podložna je subjektivnoj proceni nečijeg delovanja, a ne objektivnoj proceni, samim tim toleriše greške koje vremenom nisu bezazlene kao na početku, već mnogo ozbiljnije, ali romantičar to ne vidi, a ako i vidi, uvek nađe opravdanje za takve "greške".
Preporuka bi bila, prvo ići glavom, pa tek onda romantiku uključiti, za one koji su romantičari...

Divanili smo davno na jednom mestu, gde se briga lako....razbije....Dobro veče dobri čoveče(još kada bih znala kada smo to divanili)
jednom umetnik-zauvek umetnik, nema tu količine i variranja već samo kreativnost buja i plavi sve oko tebe
ako krenem slovom-nema zaustavljanja, a tako i sa kistom![]()
Kada prođeš određenu školu, možeš u svemu i uvek uključiti glavu, sasvim je drugo pitanje koji je to oblik ljubavi tada ?U svemu možeš uključiti glavu osim u ljubavi. Računamo mi, kalkulišemo, vagamo, uključujemo glavu ali kada nas strelica probode gubimo tlo pod mogama. Tu razum prestaje da postoji. Ludilo kreće.....................koje donosi vremenom možda velike i teške probleme ali samo tako možemo osetiti pravu pravcatu ovozemaljsku ljubav.
Neka na kraju padnem neka i suza krene ali ne želim da mi život prodje a da ne osetim šta znači kada srce kuca. lupa, kada osećaš da si živ. Ja se ne bojim toga. Bojim se da mi život prodje a da to ne doživim. Jer to je privilegija malog broja ljudi baš zato što mnogi kroz život idu samo glavom.
To rade samo kukavice..........................![]()
Divanili smo davno na jednom mestu, gde se briga lako....razbije....
Ali te dugo bilo nije tamo, a ja sam odnedavno ovde....
Za kist znam, jednom umetnik, uvek umetnik
Mislio sam na umetničku fotografiju, ako me sećanje ne vara, jedan prijatelj je imao predivne fotke te vrste....

Drago mi je da to čujemuvek mi je drago kada se sretnem sa nekim ko je razbijao brigu olako
dugo sam ovde da bih se setila svega, mada je bilo divnih trenutaka blizu nezaborava
fotografija je kod mene od skora u isptivanju a imamo pdf gde su susreti te vrste puni dragih osoba i tematskih postavki
Kada prođeš određenu školu, možeš u svemu i uvek uključiti glavu, sasvim je drugo pitanje koji je to oblik ljubavi tada ?
Nadajmo se da nećeš nikada doživeti taj i takav pad, jer ko jednom tako padne, taj više nikada ne ustane..
Ne samo kukavice, već i oni koji su svoju školu platili i na mostu i na ćupriji....ne sudi olako o ljudima.
U ime suze koja lako krene...
Dug je najgori....
Drago mi je da to čujem
Jeste bilo je nezaboravnih momenata...ko tada nije bio, taj ne zna kako je bilo....
ne daju "dušmani" repke..

Sve se može kada se hoće, tako i taj koji leži na dnu, ako zaista hoće, može da ustane, ako neće nema toga što će ga ikada pokrenuti.Ne sudim ja olako o ljudima, nemam ni prava ma to. Ja samo pišem o teme kako ja gledam na stvari. Čovek doživi pad i više ne ustane. I tako prodje dosta vremena ležeći tako na dnu dok ga šibaju vetrovi i oluje. Jednog dana i ne sluteći obasja ga sunce. Hteo bi da ustane ali ne može. Ne može jer je zaboravio kako se to radi, jer je mislio da će mu život proći tu na dnu i da mu više neće trebati da ustaje. Sada muči se bori ali ne ide ne može se vinuti u visine, predugo je trpeo taj pad.
Zato šta god da se desi gledaću da izvučem ono najbolje, ono što će me terati da živim pa makar to bila i sećanja, jer i ona su važna i ona te mogu održati u životu.......................sećanje na dodir, pogled, reč, misao.....................
al, sam se raspisala
nekada dug održava nadu..............................da će se jednog dana pojaviti da vrati dug
Ma repke nisu bitne, bitno je samo da se mi uvek pronađemo na nekom lepom mestune daju "dušmani" repke..
pozdrav dragi divni čoveče
važnije je da se sa radošću sećamo nekih mesta gde su druženja dobijala oblike "jedvačekamdaseopetvidimonaistommestu"
no svi imamo pravo na promenu i izbor učestalosti , mada sve ovo jeste zaraza koje se teško odričemo
Užitak je biti sa tobom u društvu, kao što vidiš ima dragih ljudi svuda i za zabavu i za ozbiljne teme![]()

Sve se može kada se hoće, tako i taj koji leži na dnu, ako zaista hoće, može da ustane, ako neće nema toga što će ga ikada pokrenuti.
Sećanja su važna, nekome kao opomena, nekome kao uspomena, nekome kao nada...
Opisano je sećanje na osobu, a to može imati i pozitivan, ali i negativan efekat, zavisi.
Piši, forumi i služe zato...
Nada je.....posebna priča....

Dosta je pisanja od mene za večeras ali ti slobodno piši......................cela noć je pred tobom da pišeš.
Sve može stati u jednoj jedinoj rečenici
Čovek je čoveku vuk

Ne, oni su u zivotu.hajde Demi nadam se da trenitno u konaku nisu ljudi koje bi hteo da oteraš![]()
Za shvatanje osim nuzne mere finansijskog blagostanja, potreban je i minimum biolosko-hemijskih sastojaka.Što lažeš da je gladan?
Šta je dobrovoljno?
Neka onda bude tako kako ti kažeš![]()