Zlatna Iris
Veoma poznat
- Poruka
- 10.624
ogledalce ti to kaze jel![]()
moj sestogodisnji sin ima bolje fore od tebe.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ogledalce ti to kaze jel![]()
A ono, samo da se napravi malih svedočića, a ostatak ko brat i sestra?
pa ok neko dobro a neko loseJa sam uvek želeo dobro da se udam, al' nije mi se dalo.... ne mogu reći doduše a je to svrha života, al' ne mogu reći ni da je nebitno...

Ja sam uvek želeo dobro da se udam, al' nije mi se dalo.... ne mogu reći doduše a je to svrha života, al' ne mogu reći ni da je nebitno...
Шта знам, можда они и не праве те сведочиће.
koji deo tvoje licnosti je to osmislio?Čudo da još nije upotrebila termin "projekcija", jedino što je nabiflala iz psihologije, zato to nije toliko komplikovano za njen jednostavni um.
a to objasnjava i infantilne fore. verovatno njen um i ne moze kreativnije da spusti nekom.
al ne od tebe

"Dobro se udati" znači da ne moram da idem na posao... inače sam još uvek zaljubljen u svoju lepšu polovinu iako ovako udat moram na posao....pa ok neko dobro a neko lose![]()

koji deo tvoje licnosti je to osmislio?
nekretativno
potrudi se jos malo
a ti znas kakve fore ima moj sin? mona mislim da se ne bi snasla da mu odgovoris![]()
evo je jos jedna. legendarno.
a ti znas kakve fore ima moj sin? mona mislim da se ne bi snasla da mu odgovoris![]()

joj izvini brisi ovo dusho da te ne banuju![]()

napredujes legendarno je komplikovanija rec

"Dobro se udati" znači da ne moram da idem na posao... inače sam još uvek zaljubljen u svoju lepšu polovinu iako ovako udat moram na posao....![]()

Pa mona je nevina i naivna, ne mogu njoj nikakve podlosti pasti na um![]()