KONAK

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ne znam, nisam čuo ništa o tome konkretno... verujem u spontane remisije teških bolesti, to se dešava u nekim retkim slučajevima, ali ne verujem da to ima veze sa ikonama.

мој коментар је био упућен нашој контрадикторној Бес, која не верује у чудесна исцељења, што значи да не верује ни у библијску причу о бањи Витезди :lol:

Pa dobro, logično je da neko ko u sebi nema vere ne može u isceljenja i čudesa da poveruje.
Tu izjavu moraš da dopuniš... neko ko nema vere u organizovanu religiju teško može verovati da će ga religijski artefakti izlečiti... naravno, ovo ne znači da dotični nema vere u medicinu, ili čak i spontanu remisiju u nekim slučajevima.

Je li Sizife a ako bi ti dosla zena i rekla da je bila slepa i da je progledala el bi joj poverovao?
Broitro Neo... :)

Pa ne znam, tako sam "ožičen" da za sulude tvrdnje po definiciji tražim suludo dobre dokaze.... ako mi ti kažeš da si sinoć u kafani video najbolju ribu u krugu dvojke, verovatno bih ti poverovao - ali ako kažeš da si s njom proveo ludu noć, e onda bih verovatno tražio da vidim slike.... ;)

Pa ne znam, tako sam "ožičen" da za sulude tvrdnje po definiciji tražim suludo dobre dokaze.... ako mi ti kažeš da si sinoć u kafani video najbolju ribu u krugu dvojke, verovatno bih ti poverovao - ali ako kažeš da si s njom proveo ludu noć, e onda bih verovatno tražio da vidim slike.... ;)

Ti bi explicitne detalje...:lol: a pazi ono pokazem ti slike ti bi onda rekao ma fotomontaza..pa ako nije fotomontaza..onda ma drolja neka platio si jpoj da se slikate i tako u beskonacnost.....:D

Jesmo li se dogovorili da samo ja smem da diram monu*? :evil:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back