Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne znam, nisam čuo ništa o tome konkretno... verujem u spontane remisije teških bolesti, to se dešava u nekim retkim slučajevima, ali ne verujem da to ima veze sa ikonama.

Tu izjavu moraš da dopuniš... neko ko nema vere u organizovanu religiju teško može verovati da će ga religijski artefakti izlečiti... naravno, ovo ne znači da dotični nema vere u medicinu, ili čak i spontanu remisiju u nekim slučajevima.Pa dobro, logično je da neko ko u sebi nema vere ne može u isceljenja i čudesa da poveruje.
Broitro Neo...Je li Sizife a ako bi ti dosla zena i rekla da je bila slepa i da je progledala el bi joj poverovao?

sto sam zuta?

Broitro Neo...
Pa ne znam, tako sam "ožičen" da za sulude tvrdnje po definiciji tražim suludo dobre dokaze.... ako mi ti kažeš da si sinoć u kafani video najbolju ribu u krugu dvojke, verovatno bih ti poverovao - ali ako kažeš da si s njom proveo ludu noć, e onda bih verovatno tražio da vidim slike....![]()
a pazi ono pokazem ti slike ti bi onda rekao ma fotomontaza..pa ako nije fotomontaza..onda ma drolja neka platio si jpoj da se slikate i tako u beskonacnost.....Broitro Neo...
Pa ne znam, tako sam "ožičen" da za sulude tvrdnje po definiciji tražim suludo dobre dokaze.... ako mi ti kažeš da si sinoć u kafani video najbolju ribu u krugu dvojke, verovatno bih ti poverovao - ali ako kažeš da si s njom proveo ludu noć, e onda bih verovatno tražio da vidim slike....![]()

A ne ne... imam ja alate da otkrijem da li je slika shopped ili nije....Ti bi explicitne detalje...a pazi ono pokazem ti slike ti bi onda rekao ma fotomontaza..pa ako nije fotomontaza..onda ma drolja neka platio si jpoj da se slikate i tako u beskonacnost.....
![]()
mona el spavas bre ti uopste?ubice te jehova ...![]()
Pa nije fer da mazneš jednu od najboljih riba na forumu, al' stariji se moraju poštovati tako da se s poštovanjem povlačimo...Jesmo li se dogovorili da samo ja smem da diram monu*?![]()

Pa nije fer da mazneš jednu od najboljih riba na forumu, al' stariji se moraju poštovati tako da se s poštovanjem povlačimo...![]()
A ne ne... imam ja alate da otkrijem da li je slika shopped ili nije....![]()

Срле јој учинио услугу, послао је на спавање.. а она се и даље блесави.
здраво Нео.
deca insomnije...