Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ajde kaži šta te o ženama interesuje, al budi koncizan i jasan, nemo da smaraš s metaforama jerbo mi se muti malo smirnof po tintari

što to pobegoste iebo vas ker, pa nisam baš toliko pjan

Ovako komiran nisam mogao da ugasim ovu kantu od kompa dok te ne pozdravim čoveče.
A sada sam hrabro pobegao u pravcu kreveta.
![]()
Hebote au...kada ti M i Sizif pričate o tome ja kao da vidim kineski tekst...A na trenutak pomislim kao da sam bapno ovde iz nekog 15-veka.

mhm a kada spavas draga? ili vama js san nije potreban?Jeroh ja i nisam tu vidis da vrlo malo pisem
ceo dan sam u gradu sa drustvom
ili radim nesto
nek Djavolja nevesta pise o Jehovi
neka je
njina psiha je sustina...jer samo zbog psihe mozes da ih volis a ne zbog sisa dupeta ociju ili ne znam cega... tako i one, vide svarcenegera i kao mastaju, vlaze, a skuce se u krevetu na duze sa nekim likom sto ima misice ko palidrvca![]()
i ti si cuveni poznavalac zenske psihe ...e moj ti. nemas ti pojma.mhm a kada spavas draga? ili vama js san nije potreban?

dokle bre dutjqo s tom m/ž patetikom ****** lebac bre

sa zenama samo toplo hladno....ne valja da se previse navikne na toplo...posle trazi da stalno bude....udje u naviku jbg....![]()

reko bi ti de poljubi me pa mi reci al neću jer nisam baš toliko pijan![]()
ko se bre napio uz komp, pa tako nešto patetično u životu neću uraditi, pre ću da se vinem s ovog šestog sprata te prekratim sebi muke ako dođe do toga da pijem s kompom![]()

evo, iako feministkinja u meni teska srca ovo priznaje, mogao bi neko nesto da nauci od ove mlade generacije![]()
al pazi je sine, ustala sabajle nadrogirala se strejt turskom i isprozivala nas sve ko majmune![]()