gost 4554
Buduća legenda
- Poruka
- 39.135
Uvek sam se pitao kako neko moze imati vise naloga na krsti?
ona je privilegovan korisnik....

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Uvek sam se pitao kako neko moze imati vise naloga na krsti?

Na dva dana.
No sta mislis o ovome jeroh?http://forum.krstarica.com/showthread.php/597430-KONAK?p=24298034&viewfull=1#post24298034
Klon nalozi se trajno banuju na prvi prekršaj. Ponekad dozvoljavamo korisnicima da učestvuju sa rezervnog naloga dok je osnovni u banu.
pitao je za profesiju
ona je privilegovan korisnik....![]()
Prvi put čujem. Znači otvorite svi po više naloga. Ja imam samo ovaj. A nisam Jehovin svedok. I neću to nikada biti. Hvala Velikom Arhitekti, Neimaru svih svetova. Omnes in unum.
Zato što je Jehovin svedok?![]()

jeroh....da znaš koliko se mi u kafani na Politici zezamo, svađamo i opet smo zajedno i retko ko se kažnjava...ova bre, pretera i daru i meru....bas me briga koja je njena vera, tvoja ili bilo čija...ako si čovek, meni si ok...i nemogu, niti imam osnova da tražim da se tvoje mišljenje izbriše sa foruma jer se kosi sa onim što ja mislim....
Pa tako nekako deluje.
Moracu i ja da otvorim rezervni nalog
ma, dosadila i Bogu i narodu, klikće do besvesti i misli da time može postići ono što želi...da je više ovakvih modova kao Paganko, brzo bi ona bila dovedena u red...![]()
Za sve ove godine mog bivanja na forumu nijednom ne svratih u tu kafanu na Politici...Moraću malo da se ...profakanišem...

ma, dosadila i Bogu i narodu, klikće do besvesti i misli da time može postići ono što želi...da je više ovakvih modova kao Paganko, brzo bi ona bila dovedena u red...![]()
.gif)
a ovo nije uvreda?
a Paganko je sasvim ok videcete to uskoro![]()
Prvi put čujem. Znači otvorite svi po više naloga. Ja imam samo ovaj. A nisam Jehovin svedok. I neću to nikada biti. Hvala Velikom Arhitekti, Neimaru svih svetova. Omnes in unum.

Pa dobro, moderatori, zašto je Jehovinim svedocima dozvoljeno da pišu sa više nickova?![]()

ко се нашао да приговара![]()
a ovo nije uvreda?
a Paganko je sasvim ok videcete to uskoro![]()
uvreda?
Ajde labe, dobro je... Promenite temu. Ako sam dao jedan crveni, ne znači da ću stati na tome ako ga još neko zasluži. Nije u redu da sad vi nju provocirate.
ко се нашао да приговара![]()

Pa tako nekako deluje.
Moracu i ja da otvorim rezervni nalog

pusti coveka on je trajno banovan![]()
![]()
Mnogo često u poslednje vreme koristiš taj bolesno zeleni zluradi smajli. Nije nimalo hrišćanski.