KONAK

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Kako kod mene pada sneg nisam mogao da malopre u ponoć pogledam u nebi i primetim onaj trenutak kada se na kratko otvore nebesa i da mi se ostvari želja koju pomislim. A u vezi onog tvog posta ima samo ona kao anegdota,,,

''Pripoveda se kao anegdota da je neki nestrpljiv čovek, proturivši u bogojavljenskoj noći glavu kroz prozor i zureći u nebesa, zbrzan, umesto da poželi ćup zlata veliki k'o glava, pogrešio i zaželeo glavu k'o ćup zlata. Bog mu želju usliši, ali, umesto ćupa zlata, dobi samo glavu veliku k'o ćup, koja mu osta zaglavljena u prozoru.''

Klon nalozi se trajno banuju na prvi prekršaj. Ponekad dozvoljavamo korisnicima da učestvuju sa rezervnog naloga dok je osnovni u banu.

Prvi put čujem. Znači otvorite svi po više naloga. Ja imam samo ovaj. A nisam Jehovin svedok. I neću to nikada biti. Hvala Velikom Arhitekti, Neimaru svih svetova. Omnes in unum.

jeroh....da znaš koliko se mi u kafani na Politici zezamo, svađamo i opet smo zajedno i retko ko se kažnjava...ova bre, pretera i daru i meru....bas me briga koja je njena vera, tvoja ili bilo čija...ako si čovek, meni si ok...i nemogu, niti imam osnova da tražim da se tvoje mišljenje izbriše sa foruma jer se kosi sa onim što ja mislim....

Za sve ove godine mog bivanja na forumu nijednom ne svratih u tu kafanu na Politici...Moraću malo da se ...profakanišem...

ma, dosadila i Bogu i narodu, klikće do besvesti i misli da time može postići ono što želi...da je više ovakvih modova kao Paganko, brzo bi ona bila dovedena u red...:lol:

Ajde labe, dobro je... Promenite temu. Ako sam dao jedan crveni, ne znači da ću stati na tome ako ga još neko zasluži. Nije u redu da sad vi nju provocirate.

Za sve ove godine mog bivanja na forumu nijednom ne svratih u tu kafanu na Politici...Moraću malo da se ...profakanišem...

e, tu je super društvo, mada poslednjih desetak dana malo se smanjio protok ljudi...mnogi su došli ovde, gde su i pripadali pre zatvaranja ove...šta da ti kažem kada je i bes pokušala da se implementira tamo...:hahaha:

Smiley-fart.gif

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back