KONAK

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
A tebi je normalno da oni ponavljaju izbrisane uvrede ???
Zasto si mod za ukras ?

idem ja briga me za vas

Ono oni jasno ukazuje na dubinu podsvesnog uverenja o proganjanju...Množina Mono množina...

A ovo je Mono kafana nije ni Crkva a nije ni Dvorana JS...

I zašto smatraš uvredom ono Labovo ...da si iskusna...Možda je čovek mislio da si iskusna u tumačenju BIblije recimo...

Ti, a posebno Borka imate fantastične postove na drugim pdf.ovima, ali se ovde, udovoljavajući zahtevima jedne pripadnice "agresivne verske zajednice" dugi niz godina dovele do toga da su svi napustili ovaj forum. Otvaranje kafane je potez da se posećenost popravim Moj Vam je savet da postove u kojima se njeno verovanje razobličava ne brišete, zato što se njoj to ne sviđa i da je ne štitite kao belog medveda, isto tako da ne reagujete na lakse provokacije i dvosmislene postove, jer toga ima svuda, već isključivo na otvorene i direktne uvrede, a da njeno preterano kliktanje sankcionišete.
Pokušala je ona ovo isto da radi i u kafani na Politici, ali tamošnji moderatori imaju sluha, sasekli su je u korenu i ona je podvijena repa napustila tu kafanu i vratila se ovde, gde zahvaljujući vama dvema kreira uređivačku politiku pdf-a...A rezultati posećenosti su svima poznati....

Ono oni jasno ukazuje na dubinu podsvesnog uverenja o proganjanju...Množina Mono množina...

A ovo je Mono kafana nije ni Crkva a nije ni Dvorana JS...

I zašto smatraš uvredom ono Labovo ...da si iskusna...Možda je čovek mislio da si iskusna u tumačenju BIblije recimo...
Uvek sam se pitao sta je monasce po zanimanju?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back