KONAK

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nisam sasvim siguran, jer ima logike u tvom stavu. Postoje neke ekstremne situacije kad su ljudi dug period samo u društvu istog pola. To ne znači da oni ne bi radije bili sa suprotnim polom. Ali opet, zar nije takva situacija još jedno veliko iskušenje? Skoro da sam siguran da ja ne bi pao u takvo iskušanje, uostalom većina nas je bila u vojsci i nije dobijala takve ideje.
A opet, takvo ponašanje definitivno nije homoseksualnost kao poremećaj, već nemanje karaktera, volje, vere... čega god.

ovo je nešto najgluplje što sam pročitao...z:shock:

Nisam sasvim siguran, jer ima logike u tvom stavu. Postoje neke ekstremne situacije kad su ljudi dug period samo u društvu istog pola. To ne znači da oni ne bi radije bili sa suprotnim polom. Ali opet, zar nije takva situacija još jedno veliko iskušenje? Skoro da sam siguran da ja ne bi pao u takvo iskušanje, uostalom većina nas je bila u vojsci i nije dobijala takve ideje.
A opet, takvo ponašanje definitivno nije homoseksualnost kao poremećaj, već nemanje karaktera, volje, vere... čega god.

једно је сексуални нагон, који се задовољава кроз понашање, да не кажем пражњење, што у естремним условима (затвор, војска- поготово морнарица) може попримити и неке другачије облике. а сасвим друго је хомосексуалност као психолошки (ментални) феномен.

иначе, нисам се теби смејао, него Танхојзеровом коментару, јер смо обојица провалили да се Пиле клонирало :lol:

није зар мислиш да имам амбицију да тебе враћам на ''прави пут'' :lol: драга Ирис, ја нисам Бес да овде делим брошурице. или си можда пошла од идеје да ми је веома стало до тебе.. а да ли је?

све си погрешно схватила.
da li je? :lol:
izgleda da si ti pogresno raumueo. ja nisam ni pomislila ni u jednom trenutku da ti pokusavas da me ubedis u nesto, otvoris oci i sl. cenim tvoje misljenje jer mislim da si daleko ispred onih o kojima ja govorim a koje sam u svom dosadasnjem zivotu imala prilike da vidim. ja sam samo htela da ti predocim zbog cega imam takvo misljenje. dakle ja sam tebi svoju dusu otvorila a ti (kao da si pun predrasuda - a da li si?) moju ispoved smatras za napad na tebe licno. sta mislis da li si mozdatrebao sa vise empatije da primis moje kazivanje umesto da mislis samo na sebe? :mrgreen:

:rotf:

Moraš priznati da je ipak najjači lik na forumu :D. Ja sam mu još pre nekoliko meseci dao savet, dok je još bio GMO chicken. Najpre da prođe kroz proces mitarenja i da mu gazda daje hranu bogatu kalcijumom i malo probiotika. I da ga dobro spremi za gaženje, jer se vidi da mu petao fali već duže vreme...

Inače, Kamael je slagao da je u prošlom životu bio naučnik... očigledno je da je u sukobu sa podsvešću, jer s jedne strane oseća da je bio samo obična kokoška, što dokazuje svojim prethodnim nadimkom kao i pisanijem koji nema veze sa ljudskim mozgom, dok bi s druge strane bi želeo da je bio neko veliki.

Kamel lično u prošlom životu:

dsc03117a.jpg

ja mislim da oni nisu itsta osoba.

O, doktor... mislim labe, dobar dan.

pozdrav, Refik..napisao sam da ništa gluplje nisam pročitao zato što mislim da onaj ko je rođen sa homosexualnim sklonostima, a nađe se se u zatvoru/kasarni(brodu, može da postane *****, iako to nije bio do tada. Heteroseksualni muškarac će u tim situacijama pribeći masturbaciji, ali ne i drugom muškarcu...Kao što Sizif kaže: heterosexualnim muškarcima se ne diže na muškarce.

da li je? :lol:
izgleda da si ti pogresno raumueo. ja nisam ni pomislila ni u jednom trenutku da ti pokusavas da me ubedis u nesto, otvoris oci i sl. cenim tvoje misljenje jer mislim da si daleko ispred onih o kojima ja govorim a koje sam u svom dosadasnjem zivotu imala prilike da vidim. ja sam samo htela da ti predocim zbog cega imam takvo misljenje. dakle ja sam tebi svoju dusu otvorila a ti (kao da si pun predrasuda - a da li si?) moju ispoved smatras za napad na tebe licno. sta mislis da li si mozdatrebao sa vise empatije da primis moje kazivanje umesto da mislis samo na sebe? :mrgreen:

а можда сам те само провоцирао :mrgreen:

;)

pozdrav, Refik..napisao sam da ništa gluplje nisam pročitao zato što mislim da onaj ko je rođen sa homosexualnim sklonostima, a nađe se se u zatvoru/kasarni(brodu, može da postane *****, iako to nije bio do tada. Heteroseksualni muškarac će u tim situacijama pribeći masturbaciji, ali ne i drugom muškarcu...Kao što Sizif kaže: heterosexualnim muškarcima se ne diže na muškarce.

Jesi li siguran u to labe? Ja se nebi kladio na takvu opciju. Misliš da okoline ne utiče na ljude, naročito one slabe volje?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back