gost 320077
Poznat
- Poruka
- 7.027
ih, jerohinac, čoveče, nema tog demona koji se ne može isterati postom i molitvom...A monilica se sprema za Veliki post....![]()
pitam se da li sam samo ja ovde dvosmislena...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ih, jerohinac, čoveče, nema tog demona koji se ne može isterati postom i molitvom...A monilica se sprema za Veliki post....![]()
Ah ti...pitam se da li sam samo ja ovde dvosmislena...

Ah ti...
Ti bi kako mi se čini i da ti se istera demon ali bi i da...ostane...
No to nije dvosmislenost, to je već ...blaga neodlučnost...
Neće moći da budne i da se posti i da se mrsi...istovremeno...

nisam o tome razmišljala, nego mi 'veliki' zapao za oko... pa se pitam koga to tica predlaže?![]()

ovoj iris izgleda muz zabranjuje da visi na kompu pa sto ufati na poslu ufati![]()

Ja sam isto hteo da pređem na VIP onda kad si mogao da biraš broj, reko "ja bi teo broj 3", oni kao "ne može 3", ja reko žao mi je snajka.....ja sam mislio da pređem u vip, ali imaju jako loše raoming tarife...![]()
Otišo pod led.izvinte, a de je ateisticki kutak? esam corava, ili je nestao?![]()
Čuo sam da je ovo najbolja zaštita od kemtrejlsako je vido nebo jutros nad beogradom nek zna da ne treba izlaziti... jer do sad nisam nikad vido ovoliko kemtrejlsa.
mrzi me spava mi se![]()
Čuo sam da je ovo najbolja zaštita od kemtrejlsa
![]()
nisam o tome razmišljala, nego mi 'veliki' zapao za oko... pa se pitam koga to tica predlaže?![]()
Dok sam živeo preko bare, prvi komšija mi je bio pilot u Air Canada, znam sve o chemtrails iz prve ruke, zato i predlažem adekvatnu zaštitu. Aluminjium blokira talase koji utiču na mozak, mada bih ja to kombinovao sa gas maskama, i to minimalno ABEK-P3 kategorije. Naravno, najbolja preventiva je ne izlaziti napolje kad su vidljivi chemtrailsi, i zatvoriti se u podrum bez prozora koji ima sistem za aktivno filtriranje vazduha.samo se ti zaebavaj... sto bi reko onaj divan covek pokoj mu dusi, nastavnik slikarstva i sps poslanik iz vremena milosevica sto je pricao u skupstini pricu o dedi i unuku... kraj ce biti vrlo tuzan.
Dok sam živeo preko bare, prvi komšija mi je bio pilot u Air Canada, znam sve o chemtrails iz prve ruke, zato i predlažem adekvatnu zaštitu. Aluminjium blokira talase koji utiču na mozak, mada bih ja to kombinovao sa gas maskama, i to minimalno ABEK-P3 kategorije. Naravno, najbolja preventiva je ne izlaziti napolje kad su vidljivi chemtrailsi, i zatvoriti se u podrum bez prozora koji ima sistem za aktivno filtriranje vazduha.
evo je
kad bi ti muz znao kako flertujes sa mnom ovde oma bi te nogirao![]()