KONAK

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
odlicna pesma

laku noc jeco jeroh :zelenko2:

Laku noć i vama dvema...

coeur-02.gif

ko je vido nebo jutros nad beogradom nek zna da ne treba izlaziti... jer do sad nisam nikad vido ovoliko kemtrejlsa. a za to treba vuka draskovica obesiti za jaja ako ih uopste ima na sred terazija.

olos izdajnicki sta su sve dozvolili amerima da nam rade

samo se ti zaebavaj... sto bi reko onaj divan covek pokoj mu dusi, nastavnik slikarstva i sps poslanik iz vremena milosevica sto je pricao u skupstini pricu o dedi i unuku... kraj ce biti vrlo tuzan.
Dok sam živeo preko bare, prvi komšija mi je bio pilot u Air Canada, znam sve o chemtrails iz prve ruke, zato i predlažem adekvatnu zaštitu. Aluminjium blokira talase koji utiču na mozak, mada bih ja to kombinovao sa gas maskama, i to minimalno ABEK-P3 kategorije. Naravno, najbolja preventiva je ne izlaziti napolje kad su vidljivi chemtrailsi, i zatvoriti se u podrum bez prozora koji ima sistem za aktivno filtriranje vazduha.

Dok sam živeo preko bare, prvi komšija mi je bio pilot u Air Canada, znam sve o chemtrails iz prve ruke, zato i predlažem adekvatnu zaštitu. Aluminjium blokira talase koji utiču na mozak, mada bih ja to kombinovao sa gas maskama, i to minimalno ABEK-P3 kategorije. Naravno, najbolja preventiva je ne izlaziti napolje kad su vidljivi chemtrailsi, i zatvoriti se u podrum bez prozora koji ima sistem za aktivno filtriranje vazduha.

prakticna je folija i kad nam budu slali dronove da one malobrojne prezivele izrokaju ko u igricama... nijedno validno objasnjenje zasto kemtrelsi postoje jer nije normalno... jer da je iole normalno ne bi ih pustali iz neindetifikovanih aviona... doduse jesu identifikovani u kontroli letenja, ali ne smeju javno da zucnu ciji su.

vido sam kako izgleda u basti jednog drugara pre pola godine... ko sline. a ko je vido onu bolest sta ti izlazi ispod koze zelim to najtoplije i najiskrenije onima koji su nas vazdusni prostor dali na slobodno koriscenje tim bolesnicima.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back