gost 268930
Poznat
- Poruka
- 8.832
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Опет погрешно, човек плаћа у CHF-има, могао би мало да се угледаш....
Dobro sad, ne moraš baš da iznosiš transakcije na videlo...

Ja sam plaćao u USA $ i nije mi pomoglo.....dobio sam kartonče...![]()
Koja si ti seka-persa.....
nadam se da ce nas baba cure i deda momci jh uskoro obradovati ovakvim vestima ....

Delim misljenje da je hrišćanin ok![]()
možda je OK...Samo gura nos tamo gde ne bi trebao, mnogo se bavi onim " rekla-kazala", "čuo sam", "priča se", a i pod velikim je uticajem besmrtne, koja je poznata po svom ponašanju...
On je, eto, našao da sudi o meni na osnovu pp-a jedne korisnice čiji stan nisam hteo da iznajmim jer je bila nacifrala cenu, kao da sam ja ovca za šišanje..Eto kakav je on...
...
ajde sad molim te, lepo reci ko te je osudjivao?
Ja sam ti samo rekao sta sam cuo i time se ne bavim i to je bilo samo tad.
Nisam te osudio i onda sam ti isto rekao da me je bas briga da me ne zanima da sam ti samo rekao cisto da znas, a kako si onda poceo da pretis i ostalo i sam znas...
možda je OK...Samo gura nos tamo gde ne bi trebao, mnogo se bavi onim " rekla-kazala", "čuo sam", "priča se", a i pod velikim je uticajem besmrtne, koja je poznata po svom ponašanju...
On je, eto, našao da sudi o meni na osnovu pp-a jedne korisnice čiji stan nisam hteo da iznajmim jer je bila nacifrala cenu, kao da sam ja ovca za šišanje..Eto kakav je on...
mlad je decko ,pokusaj ga razumeti ..moj poslednji komentar je skracen od strane moderatora a tu sam bas lepo opisala kako js pronalaze zrtve ...sa hriscaninom se moze razgovarati za razliku od ono dvoje ...
Molim te da mene ne uzimas u usta. Komplekse lijeci bez mene.

a ti se nesto nasao prozvanim pa se javljas ...
Batali vise..sa hriscaninom se moze razgovarati za razliku od ono dvoje ...
Da li ti shvataš da te ljudi upliću u neke odnose gde ti nisi ni luk jeo ni luk mirisao....Šta će tebi da se baviš time...Da si mi se tog trena lepo obratio na pp i objasnio šta si čuo ili da si pokušao na taj način da rešimo problem, ničega ovo nebi bilo...Ali, ti si slepo poverovao u forumska rekla-kazala i vidiš kako si prošao...Neka ti ovo bude dobra škola za pravi život...Nikad ne osuđuj nekog samo na osnovu tuđe priče i nikad ne dozvoli da budeš tuđe oružje....A sada se lepo zahvali toj forumašici i besmrtnoj na savetovanju...Izvini, ali iz svega ovoga si ti izvukao deblji kraj...Čim si pomenuo Religiju i smeh ukapirao sam o kome se radi...Imam briljijantan um, ebi ga...