Konak...

• Začetnik teme Začetnik teme Gerda
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Serpent Saint-e :) vidu ovu, davno sam to slikao, sad je našao...
To je u stvari od topole ono seme što leti okolo :D
Ne znam ni sam šta sam joj radio..samo vidim da je crno-bela..

Fenomenalno! Kreni malo više da se baviš fotografijom. Učlani se na pcfoto.biz forum, isplati se. Idu ti crno bele fotke. Radi još, možda budeš pozvan za jedan projekat koji se radi na svetskom nivou. Više detalja uskoro, na pp naravno.

Na hungija cini bacam carobne da izgubi moci nama protivne! :lol: :rotf:

cdscdscsdcsd.JPG

:rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf:

Dobro jutro....
Elem, dobih crvenu bonu i ne bunim se za nju....U konaku sinoć "dobrodušno dete" me je sto puta čašćavalo istim imenom zbog koga sam ja kažnjen kada sam ga uputio njemu, mona je nekoliko puta menjala moj citirani post (što sam jedino uredno i prijavio) i ništa... ostadoše nekažnjeni...:aha:

Poslednja izmena:
to se vako radi... kazes doticnom, znas citajuci taj i taj post skontao sam dal' da te posaljem u picku lepu materinu i kazem da si dileja ali sam na sredokraci misli ipak skontao da mi takav govor ne prilici i da nije dostojan ovog civilizovanog mesta.
znaci.. objasnio si mu najdirektnije sta mislis o njemu, popljuvo ga ko gowno, pokazao da si nivo i gdin covek i nafalio pdf te moderator moze samo da ti ga dutjqa i :flert: kako ima fine sagovornike :lol:

to se vako radi... kazes doticnom, znas citajuci taj i taj post skontao sam dal' da te posaljem u picku lepu materinu i kazem da si dileja ali sam na sredokraci misli ipak skontao da mi takav govor ne prilici i da nije dostojan ovog civilizovanog mesta.
znaci.. objasnio si mu najdirektnije sta mislis o njemu, popljuvo ga ko gowno, pokazao da si nivo i gdin covek i nafalio pdf te moderator moze samo da ti ga dutjqa i :flert: kako ima fine sagovornike :lol:

ma, ne volim ja da uvijam....jednostavno, klali smo se i čašćavali jedan drugim svime i svačime....na sve to, izvuče se jedna reč koju sam upotrebio i opa odmah crveni...omaška to što je taj korisnik kome je to upućeno 50 puta upotrebio to isto.... Mona SVESNO menja sadržaj citiranih postova (dodaje reči, tako da taj post izgubi prvobitno značenje), prijavim to (to je jedino što sam sinoć prijavio, to vrlo retko činim) i NIŠTA!

ma, ne volim ja da uvijam....jednostavno, klali smo se i čašćavali jedan drugim svime i svačime....na sve to, izvuče se jedna reč koju sam upotrebio i opa odmah crveni...omaška to što je taj korisnik kome je to upućeno 50 puta upotrebio to isto.... Mona SVESNO menja sadržaj citiranih postova (dodaje reči, tako da taj post izgubi prvobitno značenje), prijavim to (to je jedino što sam sinoć prijavio, to vrlo retko činim) i NIŠTA!

moj ti je dobronameran savet nista ne prijavljuj no vracaj istom ili gorom merom
ko prijavi taj je lajavi krelac i sisa od coveka a nikako necu spomenuti zenu odavde kojoj je to manir u nemanju odgovora

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back