gost 216949
Buduća legenda
- Poruka
- 31.866
Prle i ostalo drustvo
Dobra noc religijo

Dobra noc religijo
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

E pa Mona I JHWH...izvinjavam se
I namećete stalno nešto...pa ako mi je Bog dao slobodu, i slobodnu volju zašto je vi ograničavate?
Fenomenalno! Kreni malo više da se baviš fotografijom. Učlani se na pcfoto.biz forum, isplati se. Idu ti crno bele fotke. Radi još, možda budeš pozvan za jedan projekat koji se radi na svetskom nivou. Više detalja uskoro, na pp naravno.

Ko te ogranicava?
lingvistiak
E hvala. Hoću. Bolje da se pavim pametnim stvarima nego da se ovde glupiram![]()
ode nam zmija... :
E hvala. Hoću. Bolje da se pavim pametnim stvarima nego da se ovde glupiram![]()

Kada bi mi ovisnici isto tako mogli, bilo bi lepo
Puno srece, i ne vracaj se vise, ne zato sto te ne simpatisem, vec zato sto bih i sam to uradio da...mogu.

kako ima fine sagovornike 
to se vako radi... kazes doticnom, znas citajuci taj i taj post skontao sam dal' da te posaljem u picku lepu materinu i kazem da si dileja ali sam na sredokraci misli ipak skontao da mi takav govor ne prilici i da nije dostojan ovog civilizovanog mesta.
znaci.. objasnio si mu najdirektnije sta mislis o njemu, popljuvo ga ko gowno, pokazao da si nivo i gdin covek i nafalio pdf te moderator moze samo da ti ga dutjqa ikako ima fine sagovornike
![]()
ma, ne volim ja da uvijam....jednostavno, klali smo se i čašćavali jedan drugim svime i svačime....na sve to, izvuče se jedna reč koju sam upotrebio i opa odmah crveni...omaška to što je taj korisnik kome je to upućeno 50 puta upotrebio to isto.... Mona SVESNO menja sadržaj citiranih postova (dodaje reči, tako da taj post izgubi prvobitno značenje), prijavim to (to je jedino što sam sinoć prijavio, to vrlo retko činim) i NIŠTA!