Konak...

• Začetnik teme Začetnik teme Gerda
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Serpente alias Hungi,

И збачена би аждаха велика, стара змија, која се зове ђаво и сотона, која вара сав васиони свет, и збачена би на земљу, и анђели њени збачени бише с њом.
Otkrivenje 12,9

:D:D

Serpente alias Hungi,

И збачена би аждаха велика, стара змија, која се зове ђаво и сотона, која вара сав васиони свет, и збачена би на земљу, и анђели њени збачени бише с њом.
Otkrivenje 12,9

:ceka:

Serpente alias Hungi,

Otkrivenje 12,9

A što misliš da mene zabole za te besmislice?:D

Prvo niti sam ja niti je ona u SEKTI, drugo ne pripadamo istoj ''denominaciji'' pa ti smeta cinjenica da mi necemo da se prozdereomo medjusobno vec ''radimo'' zajedno svaki na svoj nacin ali opet zajedno. I vi bi samo da gledate kako se svi ''sektasi'' ovde medjusobno zderu ali toga ovde ne da vidite, pa cak ni oni bedni pokusaji kad mi je receno da me ona ogovoara sa jos nekim, a ja tacno znam da me taj neko ko mi je to rekao slagao i upozorio sam i nju i te koji su me navodno ogovorali da se paze tih vasih bednih poksuaja.

Frfljblbtrućbla....naravno da ste u sektama. Ajde reci ti i yhwh javno, u kojoj ste hrišćanskoj sekti?

HHAHhAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH Sedim na terasi jer ne mogu unutra, bezobzira na svu ocajnu muziku! I jedan turista sto ima sobu kod komsinke rece jednoj iz irana sto je an svadbi inace jako je lepa ''Oci su mi na tiganju ja bih tebe na oganju'' Majko moja sta necu sve da ucejm u ovaj ludi komsiluk.

hd2w-1.jpg

:manikir:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back