- Poruka
- 46.570
sta ako ti sada odletisOtkud znaš? Šta ako si ti pogrešno shvatila, a ja ispravno?

neozbiljan si ... ono su jasne reci...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sta ako ti sada odletisOtkud znaš? Šta ako si ti pogrešno shvatila, a ja ispravno?

ne nego umecu paganska ucenja i prilagodjavaju tumacenje Biblije istimaRecimo...prepravljaju bibliju kako bi se uklopila u njihovo ucenje

sta ako ti sada odletis
neozbiljan si ... ono su jasne reci...

A sta tu ima da se pogresno shvati... Lepo kaze odgovori bezumniku...Jesu reči.."odgovori bezumniku...." ali odgovor je problematičan...A on je najbitniji.
Samo izgleda da sam neozbiljan, a baš sam ozbiljan
I šta je problem u tom pitanju? Kako je moguće da mislis da nisi pogrešno shvatila? Zato to nije gordost? Ista ona zbog koje je djavo postao to što je postao..
A sta tu ima da se pogresno shvati... Lepo kaze odgovori bezumniku...
kako bi ti to protumaqcio? sta tu ima da se tumaci jasno je....
Mozda si ti gord pa ne mozes ispravno da shvatis bye

na ovaj nikada ne dobih adekvatan odgovor vec samo da sam drogiran i u repu da sam pijan i da treba da se treznim... jaka vera nema sta
http://forum.krstarica.com/showthread.php/384376-Konak...?p=18720238&viewfull=1#post18720238
na ovaj nikada ne dobih adekvatan odgovor vec samo da sam drogiran i u repu da sam pijan i da treba da se treznim... jaka vera nema sta
http://forum.krstaril][/QUOTE] jel ...aj pa puno kafe ce ti mozda pomoci :lol: bye
Pa kad si bezumnik![]()

jel ti bolje sada
a takodje i neznate sta znaci Jehovin Svedojk, to je onaj ko sledi Jehovu...
Ko cini zlo ne moze biti JS
ne nego umecu paganska ucenja i prilagodjavaju tumacenje Biblije istima![]()
jel znas... sad ovo nemo da sfatis nikako maliciozno il' samodopadljivo, mozda hvalisavo, il' opet nako bludno egoisticno da sam ja jedna od najnormalnijih osoba na ovom forumu? al' bas bas![]()
Mada ajd...biću tolerantan pa ..delićemo prvo mesto Pa kad si bezumnik![]()

jel ti bolje sada
sta da ti odgovorim
na gluposti ne odgovaram
Jel ti sve sto procitas u svetu skandalu i kuriru verujes da je istina?
svakoj izjavi...
Pregledah snimak hiljadu gluposti izgovorenih ...
nema nikakvih dokaza da se radi o js osim sto su spolja slikali dvoranusmesno...
znam jedan slucaj bio je na tv isto na bbc i naravn oda nje bila istina proverila sam imam prijatelje tamo...
kao sto nije istina kada ovde u novinama citam o navodnim slucajevima Js u vezi bilo cega..
JS su povezani u celom svetu sve stose desava saznamo...
ako neko ucini neki greh bude iskljucen...
a pedofilije nema jer bi neko valjda primetio ako se ucni neki nemoralan cin... smesno...
kako bi neko moje dete zlostavljao ako ga ja nadgledavam znaci nemoguce...
pre bi ga mogli u skoli ili negde drugde zlostavljATI...
svako brine o svojoj deci nema tu prostora za pedofiliju niti iako sam ostaje nasamo sa tudjom decom...
a takodje i neznate sta znaci Jehovin Svedojk, to je onaj ko sledi Jehovu...
Ko cini zlo ne moze biti JS
aj pa puno kaze ce ti mozda pomoci
bye

nesto si se zbunio nisam ja u sektiKad ono bese osnovana tvoja sekta i od strane koga?
u sekti su ovi masoni i slicni 

kazem ti budalastina i namestaljka...a ona imena a one fotografije a ostavek koje su usledile zbog skandala? tvoj i moj engleski su izgleda neka dva razlicita jezika
e.
i da uslikam zgradu pa stavim tvoju sliku 

kazem ti budalastina i namestaljka...
to nisu Js lako je...
kao sto ja mogu da tvrdim sada da si ti JSi da uslikam zgradu pa stavim tvoju sliku
odgovorila sam ti i sad aj sikter
protiv mamurluka imas neki napitak izguglaj
i

c c c opet nisi skapirao ja mu nisam htela odgovoriti znaci da nije
a sada jesam aj baj spavaj i ne zamaraj mozgic...