Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja samo čitam i pitam, jer u Bibliji piše ovako :
Prva knjiga Mojsijeva - 6
1 A kad se ljudi počeše množiti na zemlji, i kćeri im se narodiše.
2 Videći sinovi Božji kćeri čovječije kako su lijepe uzimaše ih za žene koje htješe.
3 A Gospod reče: neće se duh moj do vijeka preti s ljudima, jer su tijelo; neka im još sto i dvadeset godina.
4 A bijaše tada divova na zemlji; a i poslije, kad se sinovi Božji sastajahu sa kćerima čovječijim, pa im one rađahu sinove; to bijahu silni ljudi, od starine na glasu.
Ali ponovo je neka hiperbola ili parabola u pitanju, to je tako napisano samo a ja tu ništa ne razumem![]()
Nikako da naučim te parabole i istinu konačno da saznamDa nije tih hiperbola i parabola i ti i ja bi skapairali i bibliju i ....istinu...Hebu nas parabole...

laku noć, ljudi...
Nikako da naučim te parabole i istinu konačno da saznam![]()
laku noć, ljudi...
A u Bibliji nekih grmova koji gore u pustinji ali nikako da izgore i koji govore, pa zatim nekia zmija napravljena od nekih legura u koju pojedini koji su bili od zmija ujedeni gledaše i čudesno ozdraviše, pa ima neki Samson čija snaga počiva u kosi njegovoj.......uglavnom, ima tu čudnih elemenataA ja nekako često pobrkam parabolu sa basnom iako znam da su glavni likovi u paraboli ljudi a u basnama ima i životinja...

A u Bibliji nekih grmova koji gore u pustinji ali nikako da izgore i koji govore, pa zatim nekia zmija napravljena od nekih legura u koju pojedini koji su bili od zmija ujedeni gledaše i čudesno ozdraviše, pa ima neki Samson čija snaga počiva u kosi njegovoj.......uglavnom, ima tu čudnih elemenata![]()
Pih... bezbožnici bezprizorni. Kad srolate jednog marokanca, pa vidite kako Bambi priča... spoznaćete Istinu.

Misliš na zmajeve u kuhinjiPih... bezbožnici bezprizorni. Kad srolate jednog marokanca, pa vidite kako Bambi priča... spoznaćete Istinu.

Došao unuk - narkoman kod babe i pita:
Baba, jesi li videla one moje tabletice sa stola?
Tek će baba:
Ma kakve tabletice, jesi ti video one zmajeve u kuhinji?
Misliš na zmajeve u kuhinji![]()

Smesta idem da se stidim...dva minuta...![]()
Što lažeš kada je ljubičasta lopta u pitanju i jurio je roza slon za njomJok. Na narandžastu loptu koje je protrčala preko terase.![]()

Ništa stid... samo ovako![]()
Javi se u najbližu Ispostavu Za Spoznaju Istine & Otvaranje Očiju po jednu porciju istog...
Mis'im, ispoštuj proceduru, jeeee...![]()

On nije iz klana Besmrtne, na njega se ne primenjuju ta pravila![]()

Što lažeš kada je ljubičasta lopta u pitanju i jurio je roza slon za njom![]()

Ništa stid... samo ovako![]()
Javi se u najbližu Ispostavu Za Spoznaju Istine & Otvaranje Očiju po jednu porciju istog...
Mis'im, ispoštuj proceduru, jeeee...![]()

To sto si rekao je protivrecno.Tvoje tumačenje Biblije je pogrešno.
Istina je samo jedna...

Hiperbole ti slabije iduNikako da naučim te parabole i istinu konačno da saznam![]()

Tvoje tumačenje Biblije je pogrešno.
Istina je samo jedna...

Ovo je pravo...najbliža ispostava za spoznaju istine...
Mogu li da pod tim podrazumevam najbližu dvoranu kraljevstva...![]()