Konak...

• Začetnik teme Začetnik teme Gerda
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja samo čitam i pitam, jer u Bibliji piše ovako :

Prva knjiga Mojsijeva - 6

1 A kad se ljudi počeše množiti na zemlji, i kćeri im se narodiše.

2 Videći sinovi Božji kćeri čovječije kako su lijepe uzimaše ih za žene koje htješe.

3 A Gospod reče: neće se duh moj do vijeka preti s ljudima, jer su tijelo; neka im još sto i dvadeset godina.

4 A bijaše tada divova na zemlji; a i poslije, kad se sinovi Božji sastajahu sa kćerima čovječijim, pa im one rađahu sinove; to bijahu silni ljudi, od starine na glasu.

Ali ponovo je neka hiperbola ili parabola u pitanju, to je tako napisano samo a ja tu ništa ne razumem :aha:

Da nije tih hiperbola i parabola i ti i ja bi skapairali i bibliju i ....istinu...Hebu nas parabole...

A ja nekako često pobrkam parabolu sa basnom iako znam da su glavni likovi u paraboli ljudi a u basnama ima i životinja...
A u Bibliji nekih grmova koji gore u pustinji ali nikako da izgore i koji govore, pa zatim nekia zmija napravljena od nekih legura u koju pojedini koji su bili od zmija ujedeni gledaše i čudesno ozdraviše, pa ima neki Samson čija snaga počiva u kosi njegovoj.......uglavnom, ima tu čudnih elemenata :aha:

A u Bibliji nekih grmova koji gore u pustinji ali nikako da izgore i koji govore, pa zatim nekia zmija napravljena od nekih legura u koju pojedini koji su bili od zmija ujedeni gledaše i čudesno ozdraviše, pa ima neki Samson čija snaga počiva u kosi njegovoj.......uglavnom, ima tu čudnih elemenata :aha:

Ima tih...elemenata ...toliko i takvih da od njih zdrav razum prosto ne može a da ne provrišti...

Smesta idem da se stidim...dva minuta...:rotf::rotf::rotf:

Ništa stid... samo ovako
smiley-sex020.gif

Javi se u najbližu Ispostavu Za Spoznaju Istine & Otvaranje Očiju po jednu porciju istog...
Mis'im, ispoštuj proceduru, jeeee... :roll:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back