Konak...

• Začetnik teme Začetnik teme Gerda
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Te se vraćam na početak: iebeš šljivu iz koje se ne mršti neki crv na mene. :lol:

Iskreno sasvim, ima tu istine, posebno danas kada su sve zeznuli sa pesticidima i sa GM hranom, kapiram ja vrlo dobro priču o mikotoksinima, poznato mi je to jako dobro, ali ako nema prirodnh parazita u malim količinama, nažalost više ne možemo znati da li je nešto prirodno ili ne bez detaljnijih analiza za koje običan kupac nema ni vremena ni novca ni želju da ih radi :aha:

Iskreno sasvim, ima tu istine, posebno danas kada su sve zeznuli sa pesticidima i sa GM hranom, kapiram ja vrlo dobro priču o mikotoksinima, poznato mi je to jako dobro, ali ako nema prirodnh parazita u malim količinama, nažalost više ne možemo znati da li je nešto prirodno ili ne bez detaljnijih analiza za koje običan kupac nema ni vremena ni novca ni želju da ih radi :aha:

Ma prirodno je čim nije simetrično. :lol:
Kad vidim voće koje izgleda kao da je sišlo sa nekog ulja na platnu, odmah znam koliko je sati...

Nisam zunao da sam postao tvoj idol...Pa ti pamtiš toliko toga što sam negde napisao da je to neverovatno. Ali ovde ima samo jedan problem...Na osnovu čega si u uverenju da si ti dobrog karaktera...

"Paa suština nekog umjeća života se svodi upravo na to...na sposobnost razlikovanja iluzije iloi ti nekog privida od...slobode..." :aha:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back