- Poruka
- 77.570
A to bi u prevodu značilo da je Pavle bio nacionalista...
јел то нешто лоше?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A to bi u prevodu značilo da je Pavle bio nacionalista...

ако досад ниси схватио нећеш никад
најбоље ћеш се уверити када одеш у хрватску, представи се да си Србин православац![]()

јел то нешто лоше?
PozdravAteisti to ne rade iz prostog razloga što za njih ne postoji taj večni život. Mislim da ateisti samo osmišljavaju svoj život sada i ovde na zemlji u raspadljivom telu. Oni život na zemlji ne provode u pripremama za onaj večni život već ga žive. A velika je razlika u jednom prema drugom, zar ne...
Prvo da uputim pozdrav za sve jer sam nov ovde. Izvinjavam se jer js uvek ne mogu da skontam kako da citiram (osencim ili sta vec ) delove na koje zelim da dam SVOJE misljenje.
Jerohinac ( ili bi to trebalo da bude Jerihonac?) potpuno se slazem sa ovim delom tvog posta.
Ali ono :"Mislim da ateisti kao neverujući današnji dan kao i svaki drugi žive bez razmišljanja o tome da će smrt biti kraj. Ateisti uživajuću u nekim stvarima u životu oživotvoruju svoj život nemisleći na smrt i umiranje jer nisu opsednuti strahom od smrti i umiranja" Ja to vidim malo suprotno.
Ja mislim da upravo zbog toga sto ateisti, kao neverujuci, ustvari shvatajuci da je smrt kraj i da uzivajuci u zivotu koriste svaki moment zivota jer su svesni (strahom opsednuti ?) da je smrt kraj.
To svakako ne mora da bude ono sto jeste , ja samo iznosim svoje skromno misljenje pa me zanima odgovor na njega . Kako tvoj tako i drugih korisnika.
Mislim da ateisti kao neverujući današnji dan kao i svaki drugi žive bez razmišljanja o tome da će smrt biti kraj. Ateisti uživajuću u nekim stvarima u životu oživotvoruju svoj život nemisleći na smrt i umiranje jer nisu opsednuti strahom od smrti i umiranja.
![]()

Zašto ljudi, kada kažu ateista, misle na čoveka koji veruje da Bog ne postoji?
A dobro onda, kada kažeš da je slab, u odnosu na koga misliš da je slab pokojni Pavle?

ciao ragazzi...
pozz