Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Baš u vezi Pavla, od ljudi koji su ga poznavali čuo sam da je svetac doslovno, video sam ga samo jednom i on mene i tada se saplete i skoro pade u punoj crkvi
Inače nemam pozitivno mišljenje o njemu, previše slab po mnogim pitanjima je bio, ali eto, šta je tu je, a da je to on izjavio, to me ne iznenađuje uopšte....
na sva naravno...![]()
Pa dobro, jejce ima žumance i belance, a Ti si možda alergična samo na žumance, dok belance možeš slobodno da konzumiraš.

Odakle ti to da je Djavo crn???
Na celo jaje sam alergicna![]()
Ma ne možeš biti alergična na celo jajce, možeš biti alergična na određenu supstancu, a ne na sve sastojke.
Ali, Tebe to ne zanima, pa si se odrekla celog jajca.![]()
Na celo jaje sam alergicna![]()
Ateisti to ne rade iz prostog razloga što za njih ne postoji taj večni život. Mislim da ateisti samo osmišljavaju svoj život sada i ovde na zemlji u raspadljivom telu. Oni život na zemlji ne provode u pripremama za onaj večni život već ga žive. A velika je razlika u jednom prema drugom, zar ne...
Mislim da ateisti kao neverujući današnji dan kao i svaki drugi žive bez razmišljanja o tome da će smrt biti kraj. Ateisti uživajuću u nekim stvarima u životu oživotvoruju svoj život nemisleći na smrt i umiranje jer nisu opsednuti strahom od smrti i umiranja.
![]()
''Mnoge majke, koje nisu želele da imaju više od jednog deteta, danas čupaju kose i gorko ridaju nad izgubljenim sinovima u ovim ratnim sukobima, proklinjući često Boga i ljude, ali pri tom zaboravljajući da optuže sebe što nisu rodile još dece da im ostanu kao uteha.''.
A šta biva ako u mu malo ''napakaovali'' celu tu priču kako bi ga diskreditovali jer je čovek bio na braniku zaštite ekspanzije Makednoiske pravoslavne crkve na prostgore SPC...

Moral se razvijao sa razvojem civilizacije, jezika, kulture, zakona, drzava, ali u svemu tome veliku ulogu su imale verske organizaceje, tako da da. Religija je u dobroj meri (ali ne sasvim) doprinela razvoju morala kakav je danas (zahvaljujuci prvenstveno ogromnoj ulozi koju je imala kako na drzavnom nivou, tako i po uticaju na svakog pojedinca individualno).Ako se složimo sa tim da i oni koji nisu vernici znaju šta je moral u smislu moralnih vrednosti pa se u tom smislu i uokviruju u iste, lepo sam pitao zašto religija svojata moral i moralno. Da li to znači da morala i moralnog ne bi bilo da nema religije.![]()
) i Covek je Covek, bez obzira kojim putem dosao do tog stanja.Mislim da je to okrutno.Citiraću jednu izjavu koja glasi ovako:
''Mnoge majke, koje nisu želele da imaju više od jednog deteta, danas čupaju kose i gorko ridaju nad izgubljenim sinovima u ovim ratnim sukobima, proklinjući često Boga i ljude, ali pri tom zaboravljajući da optuže sebe što nisu rodile još dece da im ostanu kao uteha.''
Voleo bih da pročitam mišljenja u vezi rečenog.

Jel to meni upuceno?Znaci umes da citas srca, blago tebi...![]()
Jel to meni upuceno?
da i odnosi se na ovu tvoju " Pokojni Patrijarh Pavle je bio covek koji je ziveo sve u sta je verovao,
i ja nikda necu posumnjati u to da je imao cistu, precistu dusu. "
samo htedoh da te podsetim da to niko ne moze osim Isusa i Boga... da citaju srca...
Pa ne citam srca.
Samo iznosim zakljucke u skladu sa onim sto vidim i cujem. I osetim.
Na osnovu toga verujem u to sto mislim.
Nije nesto ziveti prema svojim uverenjima, vec vrsiti Bozju volju...
Ali onaj koji vrsi Boziju volju, zivi i deluje prema svom uverenju sta je Bozija volja.
Bozja volja je jedna i mozemo je znati jedino ako znamo Bibliju...
Samo Bog moze reci sta je njegova volja...