CrniĐavo
Elita
- Poruka
- 17.474
Crni ko te nasekirao![]()
Ma niko, ja sam prirodno tako naoštren.
A ko je Vas istupio?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Crni ko te nasekirao![]()

Ma niko, ja sam prirodno tako naoštren.
A ko je Vas istupio?![]()
ja sam sama 
koga vasja sam sama
![]()

Persiram Ti, da ne budem vulgaran, kao ono sa jajcima.![]()

![]()
a ti volis da jedes jajca jel![]()

Da se vratimo na ovo:
''Mnoge majke, koje nisu želele da imaju više od jednog deteta, danas čupaju kose i gorko ridaju nad izgubljenim sinovima u ovim ratnim sukobima, proklinjući često Boga i ljude, ali pri tom zaboravljajući da optuže sebe što nisu rodile još dece da im ostanu kao uteha.''
Šta mislite ko je ovo izjavio...
Izjavljeno je 1995 godine...

Šta sad, znači jajca prolaze, samo ono drugo ikako ne može da prođe?![]()

to drugo se ne jede![]()
Pored jedenja, koje još načine konzumacije Ti poznaješ?

reci ti...![]()
Ebote, ala nas ebeš, polako i izazovno, evo pena mi u ustima od želje da spoznam istinu.
P.S. Od piva.![]()
Ovo:
''Mnoge majke, koje nisu želele da imaju više od jednog deteta, danas čupaju kose i gorko ridaju nad izgubljenim sinovima u ovim ratnim sukobima, proklinjući često Boga i ljude, ali pri tom zaboravljajući da optuže sebe što nisu rodile još dece da im ostanu kao uteha.''
je izjavljeno u Božičnoj poslanici 1995 godine...
A ko je to mogao da izjavi....verniče...
Grickanje, sisanje, lizanje, pijenje, cuclanje, gutanje, srkanje...
Koji način konzumacije je Tebi najprijatniji?

Izjava koja je data nije ni na nivou životinjskog roditeljstva, jer ne verujem da bilo koja životinja koja ima svoje potomstvo tretira sve svoje potomke kao međusobne kopije, pa ako jedan potomak ugine, nema veze imam ih još nekoliko, ništa strašno.
Još žalosnije je kada takve relacije primenimo na ljude, mada postoje pojedini ljudi koji zaista tako rezonuju, srećom u malom broju unutar hrišćanskih zajednica.
Ukratko rečeno samo osoba koja nema nikakvog iskustva po pitanju emocija, a posebno roditeljskih emocija ili koja ima potpuno iskrivljenu sliku o ljudskim emocijama i relaciji roditelj - dete, može dati takvu najblaže rečeno glupu izjavu.
Kakve veze ima ko je to mogao da izjavi, mogao je da izjavi i paja patak u crtanom filmu, pitanje je ko je smislio takvu izjavu. A da li Ti sa sigurnošću možeš da kažeš ko je smislio takvu izjavu? Znaš ono, spiker nešto izjavljuje, a neko drugi piše govore...
Imam alergiju na jaja pa ih ne kozumiram![]()
Mnogo je indikativno verniče to, ko je to izgovorio. Nije paja patak verniče...već tvoj pokojni Patrijar Pavle.
Možda češ sada neke stvari shvatiti ...
I šta reći...uz činjenicu da je to izgovorio Patrijarh Pavle.

Da li si alergična samo na određena ili baš na sva jajca?