Lobsang
Zainteresovan član
- Poruka
- 427
A neko je davno ispušio.
Btw, odlična tema... ako sam je shvatila na pravi način.
Šta je to Btw još sam negde video ali neznam na šta se odnosi zaista.Please pomozi.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A neko je davno ispušio.
Btw, odlična tema... ako sam je shvatila na pravi način.
Šta je to Btw još sam negde video ali neznam na šta se odnosi zaista.Please pomozi.

![]()
![]()
Gledam ovu tarot kartu i trubu na njoj: ista kao one trube sa Svjetskog fudbalskog prvenstva u Juznoj Africi. Da li ima neka tajna veza...

Dobro vece pobozni ( i ovi koji...nisu)
narode
Sa ili bez anestezije - kajgana je bila ukusna....Jel` to, bez...anastezije
![]()
Sa ili bez anestezije - kajgana je bila ukusna....[/QUOTE
S`cime se ti...hranis
, ali u tom...slucaju, bolje bez...anestezije
![]()
Nema nikog...
Zebra i ja sami.![]()
samoća u dvoje ume da bude inspirativnaКо то тебе нама дир`о?
Шта је било?
Нема представе ако се прода мање од седам карата, шта није јасно? Оператер, човек, чуо да је продато само две карте па отиш`о кући....
Види њу, копачке....Је л` то речник даме? И од сада, па надаље и убудуће само миш сме да се псује.
А рекох да нећу да се петљам на кафанама....

+ ulazak u finale
Kad pomenu finale, pročitah sad da je sinoć završena ona sramota srpskog naroda pod imenom "Staja", "Obor" ili "Farma", kako već beše....Ovo vredi ravno 10 čokoladica![]()
+ ulazak u finale
![]()

Kad pomenu finale, pročitah sad da je sinoć završena ona sramota srpskog naroda pod imenom "Staja", "Obor" ili "Farma", kako već beše....
Dovoljan razlog da danas budemo veseli - dno smo već dotakli....![]()
TO i jeste ono što me dovodi do očaja - činjenica da je "Staja" ogledalo svih nas. Ako ljudi koji sebe gledaju u tom ogledalu nisu ozbiljno zabrinuti za ono što vide, ja ne znam šta bi ih drugo nateralo na razmišljanje.....dno tada bi Farma zaista bila samo zabava jer
Farma nije ništa drugo do ogledlo svih nas....
Vuvuzela!
Asocira na Velzevula, demona Starog Zavjeta.![]()

Siguran sam 100% da su trube osmisljene kao fanfare casti nekom bliskom nam velikom svjetskom dogadjaju.

The origin of the term vuvuzela is unknown, and credit for the invention of the vuvuzela is disputed. New controversies over the invention have arisen in early 2010. Freddie "Saddam" Maake claimed the invention of the vuvuzela by fabricating an aluminium version in 1965 from a bicycle horn and has photographic evidence of himself holding the aluminium vuvuzela in the 1970s, 1980s and 1990s.[8] Plastics factory Masincedane Sport popularised the ubiquitous plastic vuvuzela commonly heard at South African football games in 2002,[9] and the Nazareth Baptist Church claimed the vuvuzela belonged to their church