Konak...

• Začetnik teme Začetnik teme Gerda
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Koliko sam obaveštena, iz javnih izvora informisanja, dotična emisija je okvalifikovana kao emisija problematičnog sadržaja, koji mogu da škode fizičkom, mentalnom ili moralnom razvoju dece i omladine... a RRA je podnela prekršajnu prijavu protiv TV Pink... :lol:
Eto šta je dobro u svemu tome... pod uslovom da šteta već nije načinjena.

Pa i ti si problematičnija od Farme koliko sam ja informisana pa nikome ne pada
na pamet da te ukine već da te dovede u red po moguićnosti.

Pa i ti si problematičnija od Farme koliko sam ja informisana pa nikome ne pada
na pamet da te ukine već da te dovede u red po moguićnosti.

Zavisno od izvora informisanja... ja ne piškim u korito, kada obavljam malu, ili veliku nuždu, ne krijem se... ako postoji mogućnost da to uradim nekome u usta, + volja i želj te druge strane, zašto da ne? :lol:
Moje stanje svesti nema pretezije da se pretovi u bilo kakav red... formiranu osobu ne možeš da menjaš, samo da sankcionišeš. Kontraproduktivno, ali kad za ljubav i lepu reč nisu čuli, zaslužuju svaki deo izlučevine mog suptilnog, nežnog bića. :rumenka:

:rotf: I sad`nek neko kaze da virtuelne birtije mogu biti...dosadne :andjeo:, a tek na...religiji :roll:, ali bih bar Stalu...izbacio :mrgreen:, nije za ovaj...duhovno prosveceni...svet :rtfm::worth::worth::worth: (jel` neko zna u kom je pravcu...Mekka:rumenko:)

Ma to dobijaju uz religiju, ko da oni znaju dal su duhovni, il jok... veruju, dakle duhovni su... i tu nema diskusije, esi čula?
Duhovitost je druga kategorija... ide uz jači mentalni sklop... :lol:

Za crni humor treba imati odredjeni sklop, ne moze to svako da svari. A za ovaj beli, kakav vec, dovoljno je samo da je covek ukalupljen i sklon zgrazavanju.
Sad sam u teskoj nedoumici da li da opet nasrnem na prolaznika ili ne il' da mu dam oprost?

Za crni humor treba imati odredjeni sklop, ne moze to svako da svari. A za ovaj beli, kakav vec, dovoljno je samo da je covek ukalupljen i sklon zgrazavanju.
Sad sam u teskoj nedoumici da li da opet nasrnem na prolaznika ili ne il' da mu dam oprost?

Pa vidiš da nije kažnjivo... a vernica nisi, oprost ti ne priliči... :rumenka:
A da ipak pitaš moderatore? :mrgreen:

Jak zeludac, ali meko srce.....moracu da ga iscupam. :(
Mislim da je najbolje da otvorim temu, sa sve anketom, pa da vidim sta ce raja reci, a mogu i modovi da glasaju, nije zabranjeno. :lol:

Dobra ideja... a ja ću kladionicu da vidimo koliko dugo će tema opstati... :lol:
Nego, razmišljam da otvorim ispovedaonicu... da vidimo ko šta ima da prizna... treba otvoriti dušu povremeno i oprati, ne samo luftirati. :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back