gost 102443
Buduća legenda
- Poruka
- 31.178
Онда немој да пријавиш.
Или можда ипак да пријавиш.
Или да не пријавиш....
Repka.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Онда немој да пријавиш.
Или можда ипак да пријавиш.
Или да не пријавиш....

Repka.![]()
Imali smo Žiskar i ja svojih neslaganja, ali kad neko nešto dobro izvali, ja mu to priznam. Sedi, jedan.
Patiš od disleksije.
Na to kakvu sve muziku sluišaju "vernici"!!! Heavy metall. I kako se izražavaju. Sramota!!! Sodom i Gomor!!!
tako oni to vide. 

pa kako da prijavim pa posle to bude zloupotreba![]()

Jos malo mu se "uvuci",jos ti noge vire.

Čovek izrazio svoj stav i u čemu je problem....Vidiš, obojica će večeras posle 20:00 h, kada mi napune kesicu da dobiju repku, al ti jok...kao što nikada nisi ni dobio...pa crkni...![]()

''Ides kod svestenika da se ispovedas da ti se oproste gresi''tako oni to vide.
A kad im se prebaci da im ne vredi da su vernici samo dok su u crkvu odma napadaju i pokazuju zver![]()

Hocu i ja repku!
![]()
ti si sramota za naš kraj....
Interesantno je da mi to "pravoslavac" kaze.
kažem ti onako, bez licemerja, iz duše....čoveče koji još nisi u stanju da priznaš u kojoj si sekti...
Znam,ali me to cudi od pravoslavca.
"Dobrodušni" dečače, nemoj posle da kmečiš....samo toliko...kopaš, šunjaš se po mom profilu i profilu mojih prijatelja, ogovaraš preko pp-a, a ono što ne možeš da iskopaš, bez problema iskonstruišeš... pa ti posle đavo kriv....![]()
Ja sam samo jednom bio na tvoj profil i to kad si prvi put poceo da mi dosadjujes, znaci pre neki mesec i od onda ti nisam svratcao na profil niti cu, a mislim da je bio Bokijev profil... Tamo sam video da si mu pisao to za nogu, i ?
Nesklapam ja nista, sve se lepo vidi iz tvojih postovo, da si i malo hriscanin ovakve stvari ne bi radio, gde ti je strah?
Ti ćeš da mi kažeš jesam li ja hrišćanin ili ne...ti zbog koga bi trebalo uvesti kategoriju srednjeg roda....
A moj profil redovno špijuniraš...i moj i mojih prijatelja...svi su primetili...
i ne moze oni nista da primete jer nije tako, izmisljotine su ti dno dna, ovde su svi vec videli da trolujes.
Ja sam samo jednom bio na tvoj profil i to kad si prvi put poceo da mi dosadjujes, znaci pre neki mesec i od onda ti nisam svratcao na profil niti cu, a mislim da je bio Bokijev profil... Tamo sam video da si mu pisao to za nogu, i ?
Nesklapam ja nista, sve se lepo vidi iz tvojih postovo, da si i malo hriscanin ovakve stvari ne bi radio, gde ti je strah?
edit:
tebe niko ne odgovara, ako bi te ogovarao onda bih to javno da svi vide
meni su samo par njih na PP poslali ono u vezi politike.
A ti se onda tu pravis vazan pa mi pretis i kao ja nisam svestan sta ces da mi radis ako ti ne kazem ko mio je to rekao i sad ti je krivo i napads me ali necu da ti kazem pomiri se sa tim i tvoje pretnje zadrzi za sebe jer mi nista ne mozes, svaki put kad si probao da me ispljujes i da pokazes kako lazem i varam dokazano ti je suprotno isto kao sa ovim slikama sad, se pravis kao datum ovo datum ono, a gle na originalu koji je datum pa sad maca popala jezik i sad samo napadas jer nemas nista novo da me cikas...
Aha jesu primetili su da ne kazem sta, jer na tvoj profil nikad ne idem samo sam jednom bio niti cu da idem i ne znam ko su ti prijatelji i ne zanima me, usao sam na profil valjda od tog bokiao ili sala ovako, ali ja sam primetio da ti non stop visis na mom profili jer si prvi non stop,i ne moze oni nista da primete jer nije tako, izmisljotine su ti dno dna, ovde su svi vec videli da trolujes.
Samo kazem ono sto vidim, el hoces da sve ove poruke prosledim nekom patrijarhu pa da mi on kaze da li to radi pravoslavac?
ne nego voli da me kaznjavakoje li si čudo radila noćas...mora da si kliktala ko sumanuta...![]()