Konak...

• Začetnik teme Začetnik teme Gerda
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ocigledno tebe :mrgreen:
BU!
e5b42b0b4653cccb4515d5452cafdb3a.gif

http://www.silentlambs.org/rickbrown.htm

Silentlambs Alert!

We have documented cases where Jehovah Witness pedophiles have started Bible Studies with families and then molested their children.

Jehovah Witness Ricky R Brown, child molester

clip_image003_035.jpg

Aliases

no known aliases

Offender IDs

ODOC#:
376241
Date of Birth:
09/19/1951

Sex Offender Registration

Status:
Active
Start Date:
08/20/2007
End Date:
LifeTime
Aggravated:
Yes
Habitual:
No
Level:
3

Sex Offender Registration Offenses

Lewd Or Indecent Proposals/Acts To Child

Šta kaže roditelj maltretiranog deteta :

I contacted the kingdom hall and told them the whole story, they told me it would be dealt with. Now I see he is out going door to door.”

Kontaktirala je tzv. "Kraljevsku dvoranu" i ispričala im celu priču, oni su joj rekli da će se pozabaviti tom stvari, ali pedofil i mdalje ide od vrata do vrata, "šireći božiju reč".

Poslednja izmena:
Sta su skrivila trogodisnja nejevrejska djeca jevrejskim rabinima?

Jevrejskim rabinima nisu ništa, kao što je mnogo puta pokazano na ovom i drugim podforumima, da ne govorimo o ozbiljnim naučnim studijama koje su pokazale da su tzv. citati iz Talmuda nepostojeći, odnosno falsifikati, antisemitskog i rasističkog porekla. No antisemiti i rasisiti i pored tih dokaza i dalje plasiraju svoje laži, što ne čudi, jer antisemita i rasista uopšte može da bude samo kompletan debil sa pola mozga.

Nego, složićeš se sa mnom da je dobro što su ova dva JS pedofila, i još gomila njih, uhapšeni, i da je sramota što organiyacija koja sebe naziva hrišćanskom i licemerno ne dozvoljava seks pre braka, u svojim redovima toleriše ovakve psihopate koje zlostavljaju bespomoćnu decu?

Obraća moja žena, moja porodica, moji prijatelji, a uskoro će i moje dete. I zauzvrat dobijaju i moju punu pažnju.

Prešla si na ad hominem, jer nemaš argumenata da mi odgovoriš. Fotografije pedofila su tu, optužbe su tu, registracija kod Vladinih agencija je tu, dakle, zatarabi.

Jevrejskim rabinima nisu ništa, kao što je mnogo puta pokazano na ovom i drugim podforumima, da ne govorimo o ozbiljnim naučnim studijama koje su pokazale da su tzv. citati iz Talmuda nepostojeći, odnosno falsifikati, antisemitskog i rasističkog porekla. No antisemiti i rasisiti i pored tih dokaza i dalje plasiraju svoje laži, što ne čudi, jer antisemita i rasista uopšte može da bude samo kompletan debil sa pola mozga.

Nego, složićeš se sa mnom da je dobro što su ova dva JS pedofila, i još gomila njih, uhapšeni, i da je sramota što organiyacija koja sebe naziva hrišćanskom i licemerno ne dozvoljava seks pre braka, u svojim redovima toleriše ovakve psihopate koje zlostavljaju bespomoćnu decu?

Hoces da kazes da ovo ne postoji u Talmudu:

“Нејеврејско девојче старо 3 године и 1 дан може се оскрнавити.“ (Талмуд, Абода сара 37а).

Onda i ja mogu reci da te presude Svjedocima ne postoje nego da su ih izmislili anti-jehovisti...

Hoces da kazes da ovo ne postoji u Talmudu:

“Нејеврејско девојче старо 3 године и 1 дан може се оскрнавити.“ (Талмуд, Абода сара 37а).

Onda i ja mogu reci da te presude Svjedocima ne postoje nego da su ih izmislili anti-jehovisti...

Ne, ne postoji. To sam ti već objasnio kako i zašto.

Dakle ne slažeš se sa mnom kad kažem da je odlično što su ovi pedofili uhapšeni? Nije se tome čuditi, jer je i tvoj guru čije budalaštine citiraš, David Stewart sam priznao da je seksualno zlostavljao dete i u skladu s tim osuđen.

Ne, ne postoji. To sam ti već objasnio kako i zašto.

Dakle ne slažeš se sa mnom kad kažem da je odlično što su ovi pedofili uhapšeni? Nije se tome čuditi, jer je i tvoj guru čije budalaštine citiraš, David Stewart sam priznao da je seksualno zlostavljao dete i u skladu s tim osuđen.

Ne postoje nikakvi JS pedofili niti je doticni Stewart pedofil.

Ti si antisemita i rasista.

Jakako, Stewart mnogo bitan faktor pa se svi urotili protiv njega, i sud, i policija...:hahaha:

Jakako 2, rabini su baš to pisali. Možda veruješ i u to da su Jevreji žrtvovali hrišćansku decu i pili njihovu krv?

Poslednja izmena od moderatora:
Уводна порука јасно ставља до знања да је Конак место за опуштање а не место где ћете преносити своја препуцавања и свађе.
Од сад па надаље и убудуће, имате једну тему : ЛИНК
где до миле воље качите вести о свештеницима који су учинили нешто противно закону.
Вест са линком и реалним извором није вређање већ чињеница.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back