Hriscanin.Hriscanin
Poznat
- Poruka
- 8.529
Neka ti puca glava to ti je što si divljao ovde ..
Ne puca mi glava! Nego me boli i to nije zato sujeverni covjece, nego zato sto ovu muziku trpim vec 3 dan 
Poslednja izmena od moderatora:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Neka ti puca glava to ti je što si divljao ovde ..
Ne puca mi glava! Nego me boli i to nije zato sujeverni covjece, nego zato sto ovu muziku trpim vec 3 dan 

Jao koja glumatanja i i zmisljanja, sad mi je sve jasno ko si ti!
![]()
Sta su skrivila trogodisnja nejevrejska djeca jevrejskim rabinima?

Jevrejskim rabinima nisu ništa, kao što je mnogo puta pokazano na ovom i drugim podforumima, da ne govorimo o ozbiljnim naučnim studijama koje su pokazale da su tzv. citati iz Talmuda nepostojeći, odnosno falsifikati, antisemitskog i rasističkog porekla. No antisemiti i rasisiti i pored tih dokaza i dalje plasiraju svoje laži, što ne čudi, jer antisemita i rasista uopšte može da bude samo kompletan debil sa pola mozga.
Nego, složićeš se sa mnom da je dobro što su ova dva JS pedofila, i još gomila njih, uhapšeni, i da je sramota što organiyacija koja sebe naziva hrišćanskom i licemerno ne dozvoljava seks pre braka, u svojim redovima toleriše ovakve psihopate koje zlostavljaju bespomoćnu decu?

Hoces da kazes da ovo ne postoji u Talmudu:
“Нејеврејско девојче старо 3 године и 1 дан може се оскрнавити.“ (Талмуд, Абода сара 37а).
Onda i ja mogu reci da te presude Svjedocima ne postoje nego da su ih izmislili anti-jehovisti...
Ne, ne postoji. To sam ti već objasnio kako i zašto.
Dakle ne slažeš se sa mnom kad kažem da je odlično što su ovi pedofili uhapšeni? Nije se tome čuditi, jer je i tvoj guru čije budalaštine citiraš, David Stewart sam priznao da je seksualno zlostavljao dete i u skladu s tim osuđen.
To su sve falsifikati i izmisljotine anti-stjuartovaca.David J. Stewart Pleads Guilty to Child Abuse
Dakle, sam je priznao krivicu.

za laku noć
otpozdrav analiticaru na isti nacin...
ako se naknadno shvati kao neprimereno onda ce biti i pozdrav koji je meni uputio lab man sa klipom biti neprimeren te izbrisan
znaci ovo je uz obrazlozenje moderatora da moze ovako