Konak "Kod dobrog čoveka"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
"Kad je čula vijest da je otet Kovčeg Božji i da je umro njezin svekar i poginuo njezin muž, savila se i rodila jer su je najednom uhvatili trudovi. Kako je bila na samrti, rekoše joj žene koje stajahu oko nje: "Budi bez brige jer si rodila sina!"
1Samuel 5

Umiruća majka kojoj je poginuo muž i svekar, mora biti presretna. Rodila je SINA pa može umrijeti u miru - obavila je svoj zadatak na zemlji i ispunila smisao sebe kao stroja za rađanje sinova. Da je slučajno rodila kćerku "onda bi imala razloga za brigu".

- - - - - - - - - -

samo se mene seti i eto me da te čuvam sa svih svojih šest ruku:rotf:
8de2f96dae4e3daa6928b59cd1080c2d.jpg

umk31415.png

Advocata_Nostra_Dominican_Sisters_Convent_on_Vi.jpg

не, није ниједан од ренесансних мајстора. ово је Advocata Nostra - рановизантијска икона Богородице Заступнице, 7. столеће; данас у доминиканском самостану Монте Марио, Рим

не, није ниједан од ренесансних мајстора. ово је Advocata Nostra - рановизантијска икона Богородице Заступнице, 7. столеће; данас у доминиканском самостану Монте Марио, Рим

Dosta franjevaca praktikuje eticki rezim ishrane koji je karakterisao svetog Jovana. Katolicka pastva za razliku od pravoslavne ne cisti telo i duh od zivotinjskih necistoca, ali im je svestenstvo sto se toga tice za pohvalu.

Steta sto te jos demon drzi u zlu preko krvave hrane koja je pre nego je zaklana imala zelju za slobodom, igrom, imala je oci i srce, steta jer pokazujes interesovanje za duhovno.

A šta ako tvojih šest ruku bude nedovoljno ...zvaćemo onu sa deset ruku...onaj tvoj drugi aspekt...Durgu...

1235147985
Durga je Gogi, ja sam Kali, sećaš se?:zcepanje:
Mada mi OVA mnogo više odgovara
jer je iz mog sistema a imala sam je i na avataru
Kurukulle:heart:
ima samo 4 ruke al i luk i strelu
kog ona pogodi..........:heart:
Kurukulle-Images-Of-Enlightenment.jpg

- - - - - - - - - -

de ste fanatici... :mrgreen: :p
de si Džavolice:heart:

Poslednja izmena: