gost 304860
Buduća legenda
- Poruka
- 44.400
jel umes zenskog da preobratis u andjela posto ja nisam uspeo 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Поздрав, ако треба каква помоћ око демона...
![]()

Sad može da se napravi Top lista realista, pošto nam je realnost postala potpuno nadrealna.
brojutro...
Vidim da si danas odlično raspoložena..![]()
Kako ga "svaki put prevari" ...?
Neverovatno ...

sve su me emocije napale istovremeno...Vidi ove sujete ...Ti to o sveznajući Sizife bivaš kao nečiji glasnogovornik...U čija sve to imena zboriš...
I kakvu sam to pogrešnu teoriju branio...i o kakvom prevodu pričaš...
No bilo kako bilo sada sam apsolutno siguran da si shvatio ono što si trebao shvatiti ali naravno...nemoj to priznati nikada...
- - - - - - - - - -
Nešto se ne sećam da sam ono...bio otišao...pa se ...vratio...
P.S. Moraću da izguglam da vidim...da li sam se ...vratio....![]()

Jel' to selektivna amnezija opet uzima maha?... da te podsetim, pošto vidim da je mutno: u petak, 19-tog, ja sam čestitao Dan državnosti Havaja, a ti si krenuo da dokazuješ da sam ja pogrešio. Naravno, na zvaničnom GOV sajtu Havaja stoji upravo ono što sam ja rekao - ove godine taj praznik bio je slavljen 19-tog, sledeće godine biće 18-tog avgusta, dakle, trećeg petka u mesecu.
Iz ovoga se da zaključiti da čovek s tobom ne može voditi normalnu raspravu, jer ne umeš da priznaš da si pogrešio čak i kad se to vidi iz aviona. Ali dobro, volemo te mi i takvog, drugog sličnog nemamo...![]()

Ne volim Havajćane...Havajćanke-e to može...Izguglaj otišao li si.
- - - - - - - - - -
Ko zna dal havajtjani uopšte znaju šta slave.![]()

Ne volim Havajćane...Havajćanke-e to može...![]()

Ljudi koji govore uglavnom u samoglasnicima uglavnom govore kao da im je zubar naturao vatu svuda po ustima!![]()
Poljaci u ustima drže malog Isusa, to jest onaj kolačić što bi trebalo da bude nafora. I to im se zalepi za nepca, a oni ne smeju da poguraju prstom, nego im tako ostane do sledećeg pričešćivanja. I taman skinu jedan, a popa im metne drugi.Al zato poljski ima najviše suglasnika
Doduše ne izgovaraju se svi
Šta li oni drže u ustima?

e što volim kad ste tako veseli i duhoviti...![]()
Ko zna... Meni to kod mene liči na početak onog Švabe.![]()