Konak "Kod dobrog čoveka"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
image.jpg

Ne poznajem gospojcu. Da nije ova?

E baš ta, ta, od nekih dvadesetak gradi i kusur.:D
Pa šta misliš da me je spašavalo sve ove godine od jedne gospoje, uvažene forumašice?
Razgovoruša, brale, i mogla je da me maltretira do besvesti, a ja nakrivim kapče, i posle pet šest trgnem još dve tri za svaki slučaj. I eto preživeh sve ove godine.:D
Moglo bi se reći da je moja razgovoruša spas za moje srce, o jetri i ne razmišljam.:D

E baš ta, ta, od nekih dvadesetak gradi i kusur.:D
Pa šta misliš da me je spašavalo sve ove godine od jedne gospoje, uvažene forumašice?
Razgovoruša, brale, i mogla je da me maltretira do besvesti, a ja nakrivim kapče, i posle pet šest trgnem još dve tri za svaki slučaj. I eto preživeh sve ove godine.:D
Moglo bi se reći da je moja razgovoruša spas za moje srce, o jetri i ne razmišljam.:D

Neće jetri ništa biti ako se konzumira svet trojstvo - razgovoruša, slaninica i beli lukac.
Mada ne znam koliko j to bezbedno protiv forumašica i drugih prirodnih pojava. Mož se desiti da se udvostruče! :sad2:

"Al je lep ovaj svet,
onde potok onde cvet"
i to sve uz razgovorušu, i ko te pita za tačke i zareze i ostale interpunkcijske znake.
A što se tiče mlevenja znaš li šta znače brojevi 53406 i 15067 . Hajde, hajde da te čujem:D

Ne bavim se numerologijom.

- - - - - - - - - -

:lol:

i ovome popu seselj familija..kotrlja slovo „r“

sudeći po intelektu veoma, veoma dalek rod...

- - - - - - - - - -

Neće jetri ništa biti ako se konzumira svet trojstvo - razgovoruša, slaninica i beli lukac.
Mada ne znam koliko j to bezbedno protiv forumašica i drugih prirodnih pojava. Mož se desiti da se udvostruče! :sad2:

A ljute papričice?

Ma neka, neka, neka se sve udvostruče, samo ona jedna da se smanji..D

- - - - - - - - - -

Ne bavim se numerologijom.

- - - - - - - - - -

sudeći po intelektu veoma, veoma dalek rod...

- - - - - - - - - -
U redu ionako sam pogrešio, nije više 53506 već 53507.:D

Ma neka, neka, neka se sve udvostruče, samo ona jedna da se smanji..D
Car posluša bekri Muju, te se opije, a idućeg jutra hoće glava da mu pukne. Dvorski hećimi ne znadoše što činiti, te car naredi i dovedu bekri Muju ponovo predanj.
A bekri Mujo rekne da se mora opet vinom opiti. Car to učini i budne mu dobro i veselo.
- A ako me sjutra glava opet zaboli?
- A ti se opet napij vina, čestiti care.
- I dokle tako?
- Dok ne ogrneš ćebe, ovako kao ja...

al nije više ni 15067.. :lol:

E pa nisam ti ja kriva što imaš neopravdane izostanke sa foruma.

:D Sledi li mi neka kazna zbog toga kao: "Strogi ukor svesnegliste pred isključenje"?:D

- - - - - - - - - -

Car posluša bekri Muju, te se opije, a idućeg jutra hoće glava da mu pukne. Dvorski hećimi ne znadoše što činiti, te car naredi i dovedu bekri Muju ponovo predanj.
A bekri Mujo rekne da se mora opet vinom opiti. Car to učini i budne mu dobro i veselo.
- A ako me sjutra glava opet zaboli?
- A ti se opet napij vina, čestiti care.
- I dokle tako?
- Dok ne ogrneš ćebe, ovako kao ja...

:hahaha:......a izvini, kakva je poenta ovog vica?:D

ček sad.. jel pričamo o taštama il forumašicama...

jao.. pa tebi smo mi sve jednake aveti... :sad2:

Nije to, nego svako ima svoju muku. :)

Tako mobilisalo Lalu i nateralo ga u rovove. S druga strane Talijani. I po običaju dve strane krenu da se psuju preko brisanog prostora. A Lala zapalio, ćuti i gleda u pikavac.
- hajde Lalo, vikni i ti nešto, valja se.
Lala natenane ugasi pikavac i krene da razmišlja šta bi on tumogao da vikne Talijanima...
- Talijani!...
- Tako Lalo, tako. Samo im zabiberi!
- Ej, Talijani!... Bem vam mater madžarsku!

- - - - - - - - - -

:hahaha:......a izvini, kakva je poenta ovog vica?:D
Pojenta je da se ne valja vino piti. :confused:

:D Sledi li mi neka kazna zbog toga kao: "Strogi ukor svesnegliste pred isključenje"?:D

Jok. Ovde je Nina zadužena za kažnjavanje.

Mogla bi malo da te banuje... :think:

- - - - - - - - - -

Nije to, nego svako ima svoju muku. :)

E pa jeste. Stnco se tašte odavno oslobodio pa mu je sad dosadno.

A što mu ne pozajmiš svoju taštu na neko vreme? Vidiš da on taj problem reši očas posla.

- - - - - - - - - -

A što mu ne pozajmiš svoju taštu na neko vreme? Vidiš da on taj problem reši očas posla.

A nosi li i ona minić, biće mi lakše.:D

- - - - - - - - - -

Jok. O
- - - - - - - - - -

Samo ako nosi minić.:D

- - - - - - - - - -

Eeee... Ne znaš ti kaka je muka u EU sa otpadnim materijalom. Dođe ti skuplja kazna za zagađenje nego da je preseliš na Novi Zeland. :sad2:

- - - - - - - - - -

A nosi li i ona minić, biće mi lakše.:D

- - - - - - - - - -

Samo ako nosi minić.:D

Pa ti oparaj kolko ti je višak. Ne znam samo kako ćeš s gatjama... :eek:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back