- Poruka
- 241
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ko beše taj Švaba?![]()

Na vr mi jezika...
Uglavnom ima onaj Englez koji se zove slično kao jena olovka i taj Švaba. Zbog Engleza prospeš pivo, a zbog Švabe ga zaboraviš.![]()

A moja razgovoruša, a moja razgovoruša, šta je ona?
Vino je hrana, a pivo je tečni lebac. Crno pivo je integralni tečni lebac.![]()
al bar te oleče od alkoholizma...![]()
A moja razgovoruša, a moja razgovoruša, šta je ona?
- - - - - - - - - -
Tja, ništa meni ne fali uz ,moju razgovorušu.![]()
Ne poznajem gospojcu. Da nije ova?
Vino je hrana, a pivo je tečni lebac. Crno pivo je integralni tečni lebac.![]()

Tja, ništa meni ne fali uz ,moju razgovorušu.![]()

- - - - - - - - - -
Ti melješ bez tačke i bez razgovoruše.![]()
Dobro jutro.
Još malo besede Oca Rafaila

E baš ta, ta, od nekih dvadesetak gradi i kusur.
Pa šta misliš da me je spašavalo sve ove godine od jedne gospoje, uvažene forumašice?
Razgovoruša, brale, i mogla je da me maltretira do besvesti, a ja nakrivim kapče, i posle pet šest trgnem još dve tri za svaki slučaj. I eto preživeh sve ove godine.
Moglo bi se reći da je moja razgovoruša spas za moje srce, o jetri i ne razmišljam.![]()

"Al je lep ovaj svet,
onde potok onde cvet"
i to sve uz razgovorušu, i ko te pita za tačke i zareze i ostale interpunkcijske znake.
A što se tiče mlevenja znaš li šta znače brojevi 53406 i 15067 . Hajde, hajde da te čujem![]()
i ovome popu seselj familija..kotrlja slovo „r“
Neće jetri ništa biti ako se konzumira svet trojstvo - razgovoruša, slaninica i beli lukac.
Mada ne znam koliko j to bezbedno protiv forumašica i drugih prirodnih pojava. Mož se desiti da se udvostruče!![]()
i ovome popu seselj familija..kotrlja slovo „r“

Ma neka, neka, neka se sve udvostruče, samo ona jedna da se smanji..DNeće jetri ništa biti ako se konzumira svet trojstvo - razgovoruša, slaninica i beli lukac.
Mada ne znam koliko j to bezbedno protiv forumašica i drugih prirodnih pojava. Mož se desiti da se udvostruče!![]()
U redu ionako sam pogrešio, nije više 53506 već 53507.Ne bavim se numerologijom.
- - - - - - - - - -
sudeći po intelektu veoma, veoma dalek rod...
- - - - - - - - - -
U redu ionako sam pogrešio, nije više 53506 već 53507.![]()

Ljute papričice su običan placebo. Ne odbijaju ovaj zle duhove. Ni izdaleka kao beli lukac.A ljute papričice?
Ljute papričice su običan placebo. Ne odbijaju ovaj zle duhove. Ni izdaleka kao beli lukac.
A kad ovo pomenuto ispravno, da ne kažem pravoslavno trojstvo preliješ s jenim pivom, pa lepo podrigneš, sve tašt... avetinje se razbeže.

Car posluša bekri Muju, te se opije, a idućeg jutra hoće glava da mu pukne. Dvorski hećimi ne znadoše što činiti, te car naredi i dovedu bekri Muju ponovo predanj.Ma neka, neka, neka se sve udvostruče, samo ona jedna da se smanji..D
al nije više ni 15067..
E pa nisam ti ja kriva što imaš neopravdane izostanke sa foruma.
Car posluša bekri Muju, te se opije, a idućeg jutra hoće glava da mu pukne. Dvorski hećimi ne znadoše što činiti, te car naredi i dovedu bekri Muju ponovo predanj.
A bekri Mujo rekne da se mora opet vinom opiti. Car to učini i budne mu dobro i veselo.
- A ako me sjutra glava opet zaboli?
- A ti se opet napij vina, čestiti care.
- I dokle tako?
- Dok ne ogrneš ćebe, ovako kao ja...
......a izvini, kakva je poenta ovog vica?ček sad.. jel pričamo o taštama il forumašicama...
jao.. pa tebi smo mi sve jednake aveti...![]()

Pojenta je da se ne valja vino piti.......a izvini, kakva je poenta ovog vica?
![]()
Sledi li mi neka kazna zbog toga kao: "Strogi ukor svesnegliste pred isključenje"?
![]()

Nije to, nego svako ima svoju muku.![]()
Jok. Ovde je Nina zadužena za kažnjavanje.
Mogla bi malo da te banuje...
- - - - - - - - - -
E pa jeste. Stnco se tašte odavno oslobodio pa mu je sad dosadno.
A što mu ne pozajmiš svoju taštu na neko vreme? Vidiš da on taj problem reši očas posla.
Jok. O
- - - - - - - - - -
A što mu ne pozajmiš svoju taštu na neko vreme? Vidiš da on taj problem reši očas posla.
Jok. Ovde je Nina zadužena za kažnjavanje.
Mogla bi malo da te banuje...
- - - - - - - - - -

A nosi li i ona minić, biće mi lakše.
- - - - - - - - - -
Samo ako nosi minić.![]()