Konak "Kod dobrog čoveka"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Evo za sve one kiji su nedavno pretrpeli napade necasnih sila i/ili koji smatraju da su istih uzeli na zub vec duze vreme :lol:

Молитва против напада ђавола
светог Јована Златоустог

"Боже вечни, Који си избавио род људски од робовања ђаволу, избави и мене, слугу Твога, од сваког дејства духова нечистих; нареди злим и нечистим дусима и демонима да одступе од душе и тела слугу Твојих и да не бораве нити да се скривају у њему, него да у Свето име Твоје и Јединородног Сина Твог и Животворног Духа Твог, беже од створења руку Твојих, да би, очистивши се од сваког деловања ђаволског, поживели свето и праведно и побожно, удостојавали се пречистих Тајни Јединородног Сина Твог и Бога нашег, са Којим си благословен и прослављен, са Пресветим и Благим и Животворним Твојим Духом, сада и увек и у векове векова. Амин!"

SvJovanZlatousti.jpg

Srecno! :z;: :mrgreen:

kolko sam nemastovit demon :aha:... a nije ni elokventan, pametan niti zavodljiv :fdlan:

izgleda da su demoni postali ocajni cim salji njega, srozali se, totalno me razocarali :rida:

RIP Sale :pop2: ... u ime svete device marije, isussa i svetog krsta, napusti prostoriju i ove verne ljude :pop2: :amen:

pa kaze....

""Боже вечни, Који си избавио род људски од робовања ђаволу, избави и мене, слугу Твога, од сваког дејства духова нечистих; нареди злим и нечистим дусима и демонима да одступе од душе и тела слугу Твојих и да не бораве нити да се скривају у њему, него да у Свето име Твоје и Јединородног Сина Твог и Животворног Духа Твог, беже од створења руку Твојих, да би, очистивши се од сваког деловања ђаволског, поживели свето и праведно и побожно, удостојавали се пречистих Тајни Јединородног Сина Твог и Бога нашег, са Којим си благословен и прослављен, са Пресветим и Благим и Животворним Твојим Духом, сада и увек и у векове векова. Амин!"

valjda ce ovo delovati
:lol: :lol: :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back