Konak "Kod dobrog čoveka"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ooo, vidi agatha u ove "sitne" sate.
Da nisam video da si postla noćna ptica, posumnjao bih da te uhvatila nazebica kojičinog tipa B.:D

Naravno.. i pravoslavno ću se prekrstiti, zbog takvog pitanja..

E onda će ti se svideti i ovo. O Tesli, banderašu. :lol: Čuveni električar.

:zag:
neverovatno kako su mi promakli ovi postovi:eek:
ljubim vas oboje:heart:
odoh.....:metla:

jel ovo neka zagonetka? :ceka:

Ma mora da mi se nešta izhaluciniralo....:whistling:

Veće Berta...

- - - - - - - - - -

Kako kad nije zelen? :dontunderstand:

Nisi ni ti zelena ali si u klubu....mislim ...ono...:whistling:

- - - - - - - - - -

čoveče, nov je, ne uvlači ga u svoje teorije zavere... sizif ga čak ni ne zna. :roll:

Jbg. Berta. U vezi sa onim ...da li je vaš ili naš...da li ovo da li ono...ja sam se ubacio i samo nabacio zezaliicu da je Vaš jer je ...postaoa tvoj prijatelj...A tvoji prijatelji su valjda ono....pod onim...Vaš...

I ne uvlačim ga u nikakve teorije zavere. I da te pitam Bertice...zašto nisi ostalim kazala isto kao i meni...ima ono...vrbovaćemo ga...ima ono biće sinkersi...I naravno sve je to zezanje a samo si meni napisala kako si napisala...

No dobro...umem da shvatim...

Jbg. Berta. U vezi sa onim ...da li je vaš ili naš...da li ovo da li ono...ja sam se ubacio i samo nabacio zezaliicu da je Vaš jer je ...postaoa tvoj prijatelj...A tvoji prijatelji su valjda ono....pod onim...Vaš...

I ne uvlačim ga u nikakve teorije zavere. I da te pitam Bertice...zašto nisi ostalim kazala isto kao i meni...ima ono...vrbovaćemo ga...ima ono biće sinkersi...I naravno sve je to zezanje a samo si meni napisala kako si napisala...

No dobro...umem da shvatim...

:eek:
zaboravi da sam bilo šta rekla, plašiš me... :sad2:

veče... biće da neki vuČu traume, pa mi došlo logično da si neštA ogorčen kad osta ovako sam. :lol:

Zbog čega bih ogorčen bio ...Nikada nisam bio u fazonu da mi je potrebna pripadnost nekoj grupi da bih se osećao nešto kao sigurniji...

A to da li neki vuČu neke traume, ti neki će ti predočiti odgovor. I pri tom neće imati smetnje kao ...plavi...

- - - - - - - - - -

a pa ja sam izuzetak.. to je zato što sam šarmantna... :ogledalo:

E pa za šarmantnost mora ovo...

773629091.gif

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back