Konak "Kod dobrog čoveka"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
uaaa... sale je prepisao... :rtfm:

- - - - - - - - - -

Dobro ajde, mogu da ponovim bez gledanja i šaputanja, al ne i sa razumevanjem... :lol:

добро, ајде могу да ти причам о функцијама једног угла, о збиру и разликама тригонометријских функција, о производу функција, о степовању функција, о тригонометријској мрежи, о координатама, котама, угловима....:D

добро, ајде могу да ти причам о функцијама једног угла, о збиру и разликама тригонометријских функција, о производу функција, о степовању функција, о тригонометријској мрежи, о координатама, котама, угловима....:D

jao nemoj molim te... ubi mi se dete ceo dan računajući... :zcepanje: ja se umorih gledajući ga

jao nemoj molim te... ubi mi se dete ceo dan računajući... :zcepanje: ja se umorih gledajući ga

ма ретки су ти које воле мату (некад се то звало "рачун":hahaha:) што се тиче учења разних премера, снимања земљишта тригонометриском и полигоном мрежом једино ми остало у сећеању набијање кочића:hahaha:, а и често ми теодолит залута у неки прозор:D а ј6г када се координате углова увек погоде баш тамо, па онда покушам функцију негативног угла опет исто...

Ima li ...neki prevod za ovo....:hahaha1:

лаку ноћ,
и нећемо више о никаквим математичким функцијама
може о таксирању:per:
па и ту има рачун, нарочито ноћна вожња а пасанџер жмирка:D

- - - - - - - - - -

Ima li ...neki prevod za ovo....:hahaha1:

има, али књига има иљаду страна уфф шта сам морао све да учим :sad2: да би на крају нервирао путнике и они мене:hahaha:

ма дааа, баш сам се трудио да сакријем гугловање

као прво ко год ме зна овде зна да и не пишем почетна велика слова:hahaha:

Ako nisi skapirao moje zezanje na moj račun u vezi ...guglanja...onda dobro...a u vezi sa ovim recimo...

Svi ćete vi meni kod Jeroha na časova guglanja. :rtfm:

- - - - - - - - - -

I s kim ću sada da se malo svadjam...:hahaha1:

A to samo koliko da se uverim da sam ono...preživeo prethodni dan...:whistling:

- - - - - - - - - -

лаку ноћ,
и нећемо више о никаквим математичким функцијама
може о таксирању:per:
па и ту има рачун, нарочито ноћна вожња а пасанџер жмирка:D

Kada pomenu taksiranje mislim da u Užicu ima ubedljivo najviše taksi vozila u vezi sa veličinom grada. I zasigurno je najeftiniji taksi prevoz. Pazi kada deca u školu idu...taksijem...

Ako nisi skapirao moje zezanje na moj račun u vezi ...guglanja...onda dobro...a u vezi sa ovim recimo...

а од куд знам, не пратим баш све шта се овде пише, мене је бар лако провалити када гуглам.
и због тога и не остављам адресу линка јер је тако очигледно да кад накуцаш у гуглу прве три, четири речи одма се може наћи где се налази

- - - - - - - - - -

Vece svim vernicima i jereticima...

вече јеретиче:D

Vece svim vernicima i jereticima...

Dobro veće i tebi...verniče...Doboro došao...

- - - - - - - - - -

а од куд знам, не пратим баш све шта се овде пише, мене је бар лако провалити када гуглам.
и због тога и не остављам адресу линка јер је тако очигледно да кад накуцаш у гуглу прве три, четири речи одма се може наћи где се налази

Moram javno da te pohvalim da si uspešno prošao ubrzani kurs guglanja ....:hahaha1:

Kada pomenu taksiranje mislim da u Užicu ima ubedljivo najviše taksi vozila u vezi sa veličinom grada. I zasigurno je najeftiniji taksi prevoz. Pazi kada deca u školu idu...taksijem...

тако свако каже за свој град, људи остају без посла и ајд у такси, зато је цена тако и ниска сем у београду.
такси је јавни луксузни превоз и треба да буде скуп, сад се и они циганчићи возе таксијем што просе по улицама.:mrgreen:

- - - - - - - - - -

Moram javno da te pohvalim da si uspešno prošao ubrzani kurs guglanja ....:hahaha1:

:hvala:

тако свако каже за свој град, људи остају без посла и ајд у такси, зато је цена тако и ниска сем у београду.
такси је јавни луксузни превоз и треба да буде скуп, сад се и они циганчићи возе таксијем што просе по улицама.:mrgreen:

Kada idem taksijem da kupim plinsku bocu ima 3 km i 800 metara. I sa 4-5 minuta čekanja cena je 210 dinara.
A inače pre nekoliko dana su digli cenu ono za cenu vožnje do jednog kilometra na 90 dinara. A i to je jeftinoća.
Inače ovde ima i ono taksi vožnja po ceni autobuske karte u lokalu do Sevojne nekih 7 km.

ма дааа, баш сам се трудио да сакријем гугловање

као прво ко год ме зна овде зна да и не пишем почетна велика слова:hahaha:
nasmejao si me... nije mi PALO NA PAMET da si ovo guglao... čitam tvoj tekst i mislim u letu "...pa da... 16*10+10 je 170, to je to, binarni je 2+8+32+128... zna Sale očigledno...."
velika i mala slova i ne primećujem, jedino mi upada u oči ovaj razmak između heksa i decimalno, al' eto samo još jedan dokaz da je čoek pisao spontano iz glave

deformacija IT mozga

broitro :kafa:

breatheAware_gif-01_buyalex.gif

dobro jutro.. :kafa:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back