- Poruka
- 201.930
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

A koju supstancu, nemam ja ništa od toga?![]()

Meni uopšte nije smešno kad vidim da fale kapice... problem je što retko gde mogu da se kupe, a opet moraš da staneš do vulkanizera da proveriš pritisak u svim gumama, da ga častiš ako ti stavi nove, da gubiš vreme bez ikakve potrebe... ajd' da nešto zanimljivo mogu s njima da urade pa da razumem, ovako mi ič nije jasno šta je fora s tim.

pa nija nista nisam radio s selepima koje sam skidao s biciklistickih guma,
al je zadovoljstvo bilo neprocenjiovo kad vidis korisnika![]()

Pa ne.... Prvo selepi, a onda moderator.Da, da, znam ja takve ko ti. Prvo selepi(štagodtobilo), pa kasetofoni, a onda se obijaju trafike
i kradu automobili...![]()
pa nija nista nisam radio s selepima koje sam skidao s biciklistickih guma,
al je zadovoljstvo bilo neprocenjiovo kad vidis korisnika![]()
Pa ne.... Prvo selepi, a onda moderator.
Evo, sam kaže:

Ne se droziram, pa zato pitam vas što tu imate neke nauke oko disanja, valjda vam treba neka pomoć?![]()

A sad se radenska, kažu, prodaje u plastičnim bocama...![]()
Da, da, znam ja takve ko ti. Prvo selepi(štagodtobilo), pa kasetofoni, a onda se obijaju trafike
i kradu automobili...![]()

Evo, sam kaže:

mada znate kako je receno onomad
ko pije radensku tri srca nece moci da ......

Evo, sam kaže:
Štuca?![]()

A pozdrav i tebi kojičice devojčice, i dušo i srce slavnog Konana, ne znam, možda je i Conan. Kako su ti Konančići (Conančići)?
Evo mene kod tebe, posle 400ml crnog domaćeg, ručno proizvedenod i blago medom zaslaćenog, i dve tri razgovoruše, ko bi još to brojao, tek da se popravi raspoloženje.
E što volim da koristim ovog bezubog i kezavog.![]()

Nepobitan dokaz da je čak i Google ateista:
![]()
Pa gde si ti, drago biće.![]()
Vidi, šta je ovo te nema moje drage forumašice kojice da reaguje nekoliko sekundi od kada ja pomislim da ovde nešto napišem.
Bolesna- nije, skoro sam je pitao za zdravlje i reče da je, fala Budi, dobro.
Posao-nije, radno vreme je prošlo, a i reče mi nešto što nema veze sa radnim vremenom.
Putovanje-teško, ona nejač kod kuće itakako zavise od nje.
Popodnevna dremka-malo verovatno, jer mora da završi domnaći iz fizike. Skoro še kontrolna vežba.
Ignor- pa da, kako se toga ranije nisam setio. Počela je da me ignoriše, i više ne "viri iza ćočka" i odmah skače kada se pojavim.
Dakle konačno rešenje je da me ignoriše.![]()

Nepobitan dokaz da je čak i Google ateista:
![]()

Ooooo, "drago biće"!???. A ja kao ne znam da ti je drago biće i tvoj kućni pas.Jedina je razlika što kada mene poljubiš nema šanse da neka buva pređe na tebe, ja ih nemam, bar se tako nadam.
sem da se i ja nadam...Eto, prvo pa muško. Da si rekla smajlikojiseklanja pa da ti i poverujem.oooooo.. ja tebe da ignorišem.. :smajlikojisekrsti
Išla sam danas da završavam neku papirologiju i naravno desilo se FT1P,
pa sam se vratila kući po još jedan papir i nastavila akciju.
Sad imam pauzu od sat vremena.![]()
Nemoj mi reći da nisi čuo za Micu ubicu i Fali Ti 1 Papir.Sa ovim FT1P sve si mi rekla, kao kada bih ti ja napisao skraćenicu KSDSKPP1/2PJZ iz jednog vica.
I dobro, eto ja ću da uzmem pauzu od sat vremena.![]()
Eto, prvo pa muško. Da si rekla smajlikojiseklanja pa da ti i poverujem.

Evo, sam kaže:
Nemoj mi reći da nisi čuo za Micu ubicu i Fali Ti 1 Papir.
Evo pa u nekoj pauzi slušaj.
- - - - - - - - - -
Možda ti je teško da poveruješ, ali ja se češće krstim nego što se klanjam.![]()

Naravno.. i pravoslavno ću se prekrstiti, zbog takvog pitanja..Nisam čuo, evo sada je prvi put.
Nažalost ovo nije daleko od naše stvarnosti, pa ne znam da li čovek da se smeje ili plače.
A kada se krstiš kako to radiš:
a) levom rukom;
b) desnom rukom;
c) pravoslavno;
d) katolički?
Ovo možeš da shvatiš i kao retoričko pitanje.
Čuveni električar.Jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii