- Poruka
- 406
I ja volim Indijance, ali uvek sam izbegavao da gledam filmove sa tom tematikom, jer me razjaruje...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I ja volim Indijance, ali uvek sam izbegavao da gledam filmove sa tom tematikom, jer me razjaruje...
Potpuno isto
A u počecima Holivud Babilona su indijance glumili nagaravljeni belci
Kakav blam
Inače dragi Kafka, ako već nisi gledao preporučujem "Valhala rising"
Remek delo
O vikinzima koji su kao što se zna još u desetom veku "otkrili" Ameriku
Da, Mads Mikelsen je moj omiljeni glumac. Neprikosnoven u svakom filmu u kom se pojavi. Gledao sam sve njegove filmove iz ,,danske" faze. Holivudski Mads mi nije interesantan. To je kao kada bi pečenu jagnjetinu iz Dalmacije, počeli da prodaju u Mekdonaldsu.
Valhalu još nisam pogledao, ali dugo mi je u planu.

Disite...ode marlon.
Uvek mi je bila dilema kako cudo od deteta zvano dok, moze da vidi nesto iza ledja...al posto je ka prozoru bila okrenuta samo kojica, jasno je od koga je potekla cela ideja sa sprdacinom.
Fala na druzenju.

o maki, veliki sukijaki!
pozdravče čičojle od fensy bakute
"mek ko bakin"![]()
Hmm...
Jedna koja malo bolje poznaje tu materiju i ima mozak medju nogama i vidla je onih stvari vise no sto si ti napisala normalnih postova rece da je funkcionalan...al ako ti kazes da je mek nek bude mek.
E sad ako je mek sto si histerisala i cmizdrela onoliko kad nisi stigla onda u sansu i cula da sam i ja bio?
Muskarci ne vole ni pod razno da se upoznaju sa zenama koje se kace oko vrata svakome ko stojeci mokri.
Maki šta je to, opet odlaziš zauvek?i ti meni sikiriki isto produvas
zato od poslednjeg puta i zaobilazim zoru u sirokom luku iako u mornaru imam stranacka vidjenja... da ne bi bilo kako vas divne, skot marlon stalkuje.
Nema vise inkarnacija mogu da se zakunem u najsvetije sto imam a to se ne gazi.

volim sto se smejesMaki šta je to, opet odlaziš zauvek?
a ko će da nam pušta dobru muziku dok se ti ne vratiš prekosutra?![]()

al' tolka mi dade slagvort za nesto mnogo ranije kada joj nisam iz pijeteta odgovorio, pa eto kockice se poklope.tacno tako tolka...znam mnogo toga o vecini vas, sto iz postova koji odaju vas karakter sto iz abrova na desetine zena odavde koje dobro poznajem. Koga zelim da upoznam, upoznam, koga ne zelim pored sebe, paljba.
Na krsti sam 10 godina, upoznao dosta pametnih ljudi i zena, sa sest njih imao vezu, u dve bio bas onako prolecno zaljubljen, a samo jednu iskreno i cisto voleo. Mislim da sam sretan zbog toga jer ni deo toga nisam ocekivao i inicirao.
Svemu u zivotu dodje kraj, dok je tebi samo mek ili tvrd u glavi meni je nesto sto nikada neces razumeti i na neki tuzan nacin mi te je zao.
Baj![]()
Oooooo, oooooo Koyo
never, never, never, never,
let me go.![]()