Konak "Kod dobrog čoveka"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Sećaš se kad sam ti pre mnogo, mnogo godina rekao da si drama queen...
...e vidiš, ja i dalje to mislim, jedino što mi je to sada na neki način postalo i simpatično, a pre i nije bilo toliko. :kpozdrav:

drama queen.... i ko mi to kaze softy hypocrite :lol:

znas dobro sta mozes kraljici da polizes licemeru... a sto se tice drame lazove, krstarica samo zivi od vasih yebenih abrova od kojih se prave drame te sam ti upravo to dao a umesto da mi kazes hvala jos se ovde proseravas...

nego ja sam uputio zahtev za banom, a posto ne vidim resavanje istog znaci da svrsavate jel... i voleli bi da nastavim :lol:

e pa nema nastavka sise... to ste svi do jednog i jedne...yebene pichkice i sisice.

Koliko me pamćenje služi, u to vreme je bila sisata, ne bucmasta.
E, sad u medjuvremenu, ko zna, možda je povadila onaj sanitar iz grudi, a dobila spojlere. Ko bi ga znao. Amerika je to...

Jel to mislis na ovu ruznu iz 2015
248E432800000578-2905197-Back_to_Baywatch_Pamela_Anderson_sported_longer_locks_at_Sean_Pe-m-37_1420963437380.jpg

Yebo papriku kuco nego ti banuj :) a za sizu na engleskom da bi bolje razumeo, posto sam nocas bio pod gasom :lol:

Mark this and count: weak & soft hypo head-on mod with atheist alarm on orthodox passin' by, manipulating slut, lyin' bitch, 24h psyhotic mod on pills, 7 head hydra queer, miss from 90s with social teeths, fake woman, fake man, fake artist, lovely couple of divorced whore and married faggot, revengable clones, pervert auntie with cock envy, bible saleswoman, c/p budists, satan lovers and promoters with two teams of god spitters and shitters.

That's your company m8, and you tell ME that I am a funny guy with drama queen syndrome... :rotf:

All of you make me laughable sick.

a tu je i dogorela svećica i veo... hm..

Nego, u vezi onog cveća.
Buduće generacije neće moći da ubiru plodove te borbe, jer to nije njihova borba,
nego će za njih izniknuti cveće.
A kakva je korist od cveća? Možda bi trebalo da prenese miris slobode?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back