Konak "Kod dobrog čoveka"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
I ja volim Indijance, ali uvek sam izbegavao da gledam filmove sa tom tematikom, jer me razjaruje...

Potpuno isto
A u počecima Holivud Babilona su indijance glumili nagaravljeni belci
Kakav blam
Inače dragi Kafka, ako već nisi gledao preporučujem "Valhala rising"
Remek delo
O vikinzima koji su kao što se zna još u desetom veku "otkrili" Ameriku

Potpuno isto
A u počecima Holivud Babilona su indijance glumili nagaravljeni belci
Kakav blam
Inače dragi Kafka, ako već nisi gledao preporučujem "Valhala rising"
Remek delo
O vikinzima koji su kao što se zna još u desetom veku "otkrili" Ameriku

Da, Mads Mikelsen je moj omiljeni glumac. Neprikosnoven u svakom filmu u kom se pojavi. Gledao sam sve njegove filmove iz ,,danske" faze. Holivudski Mads mi nije interesantan. To je kao kada bi pečenu jagnjetinu iz Dalmacije, počeli da prodaju u Mekdonaldsu.

Valhalu još nisam pogledao, ali dugo mi je u planu.

Da, Mads Mikelsen je moj omiljeni glumac. Neprikosnoven u svakom filmu u kom se pojavi. Gledao sam sve njegove filmove iz ,,danske" faze. Holivudski Mads mi nije interesantan. To je kao kada bi pečenu jagnjetinu iz Dalmacije, počeli da prodaju u Mekdonaldsu.

Valhalu još nisam pogledao, ali dugo mi je u planu.

Jao Mads ljubi ga Agi
Moje godište, Strelac takođe,zgodan uf uf uf

Disite...ode marlon.
Uvek mi je bila dilema kako cudo od deteta zvano dok, moze da vidi nesto iza ledja...al posto je ka prozoru bila okrenuta samo kojica, jasno je od koga je potekla cela ideja sa sprdacinom.
Fala na druzenju.

:zloca:

e sad ćeš da me natereaš da izguglam stare postove iz praistorijskih kafana i da nađem
kako si sam došao i prozivao nas.. a niko od nas te nije ni video na prozoru...

a možda me i ne nateraš.. ja svome pamćenju verujem...

bolje nemoj jer od mene bolje ne pamtis...znam tacno kako je ko bio obucen iako sam zastao max 5 sekundi...da bi uvece u kafani krenula kanonada onog tvog utripovanog i patoloski ljubomornog frenda koji nije ni bio tamo o mom lepljenu nosine... A ako krenes da trazis nadji ko uvek prvi mesa privatno i virtuelno pa mozda dodjes do saznanja da je poneko moje izlazenje sa nekim bilo ovde predmet zajebancije. Pa mozda i budes sokirana da su sadrzaji mojih privatnih mejlova takodje bili predmet mnogih vasih sprdacina.
Oprostio vam, jer znam bolje sta je podilazenje sopstvenom zlu i kako se to leci...dok vi jos u tome uzivate sve dok vam neko ne pokvari igrice.
Papa

i da...kada sam vam odgovarao kako prilici bio sam uvek banovan od vasih kafenih frendova modova koji su moje odgovore brisali a vase sprdacka postove ostavljali da vise...
Zato i rekoh, fala svima na druzenju, bezbrojnim vecerama pijankama, kafenisanjima, ljubljenjima i grlenjima.
Bolje nisam ni zasluzio a vama neka bog pomogne da naucite da postujete druge.

i ti meni sikiriki isto produvas :lol:

zato od poslednjeg puta i zaobilazim zoru u sirokom luku iako u mornaru imam stranacka vidjenja... da ne bi bilo kako vas divne, skot marlon stalkuje.
Nema vise inkarnacija mogu da se zakunem u najsvetije sto imam a to se ne gazi.

o maki, veliki sukijaki! :)

pozdravče čičojle od fensy bakute :hahaha:

"mek ko bakin" :hahaha:

Hmm...
Jedna koja malo bolje poznaje tu materiju i ima mozak medju nogama i vidla je onih stvari vise no sto si ti napisala normalnih postova rece da je funkcionalan...al ako ti kazes da je mek nek bude mek.
E sad ako je mek sto si histerisala i cmizdrela onoliko kad nisi stigla onda u sansu i cula da sam i ja bio?
Muskarci ne vole ni pod razno da se upoznaju sa zenama koje se kace oko vrata svakome ko stojeci mokri.

Hmm...
Jedna koja malo bolje poznaje tu materiju i ima mozak medju nogama i vidla je onih stvari vise no sto si ti napisala normalnih postova rece da je funkcionalan...al ako ti kazes da je mek nek bude mek.
E sad ako je mek sto si histerisala i cmizdrela onoliko kad nisi stigla onda u sansu i cula da sam i ja bio?
Muskarci ne vole ni pod razno da se upoznaju sa zenama koje se kace oko vrata svakome ko stojeci mokri.

Aham...dobro de, ne sečem vene da te upoznam, koji ti je? Zezam se, kao i uvek...ako ti nije danas dan..reci..nećemo ikad reč progovoriti---

i ti meni sikiriki isto produvas :lol:

zato od poslednjeg puta i zaobilazim zoru u sirokom luku iako u mornaru imam stranacka vidjenja... da ne bi bilo kako vas divne, skot marlon stalkuje.
Nema vise inkarnacija mogu da se zakunem u najsvetije sto imam a to se ne gazi.
Maki šta je to, opet odlaziš zauvek? :lol:

a ko će da nam pušta dobru muziku dok se ti ne vratiš prekosutra? :mrgreen:

• Podržavam
Reactions: Tol
tacno tako tolka...znam mnogo toga o vecini vas, sto iz postova koji odaju vas karakter sto iz abrova na desetine zena odavde koje dobro poznajem. Koga zelim da upoznam, upoznam, koga ne zelim pored sebe, paljba.
Na krsti sam 10 godina, upoznao dosta pametnih ljudi i zena, sa sest njih imao vezu, u dve bio bas onako prolecno zaljubljen, a samo jednu iskreno i cisto voleo. Mislim da sam sretan zbog toga jer ni deo toga nisam ocekivao i inicirao.
Svemu u zivotu dodje kraj, dok je tebi samo mek ili tvrd u glavi meni je nesto sto nikada neces razumeti i na neki tuzan nacin mi te je zao.
Baj :cmok:

ove postove nisam ni nameravao da napisem sizife mudrace :lol: al' tolka mi dade slagvort za nesto mnogo ranije kada joj nisam iz pijeteta odgovorio, pa eto kockice se poklope.
Odo u moje kafance sa nekima odavle da se poslednji put opijemo.
Zivi bili i neka vas bog cuva. Sve vas.

tacno tako tolka...znam mnogo toga o vecini vas, sto iz postova koji odaju vas karakter sto iz abrova na desetine zena odavde koje dobro poznajem. Koga zelim da upoznam, upoznam, koga ne zelim pored sebe, paljba.
Na krsti sam 10 godina, upoznao dosta pametnih ljudi i zena, sa sest njih imao vezu, u dve bio bas onako prolecno zaljubljen, a samo jednu iskreno i cisto voleo. Mislim da sam sretan zbog toga jer ni deo toga nisam ocekivao i inicirao.
Svemu u zivotu dodje kraj, dok je tebi samo mek ili tvrd u glavi meni je nesto sto nikada neces razumeti i na neki tuzan nacin mi te je zao.
Baj :cmok:

Žale se pokojnici, a ja sam ,hvala Bogu živa...ne poznaješ me i pričaš napamet i scene oblikovane u tvojoj fikciji...ne poznaješme, niti to treba i , ma koliko bio stručan..ovo ovde je igra..
i trošenje nkog kvazi slobodnog trenutka...
ne sporim da je ovde prostitucija nepoznanica, no mene to ne zanima

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back