- Poruka
- 77.451
'naci... rekao sam da je agata zena koja se smeje i keseri uprkos tome sto nema onaj pravi zivot kakav bi zelela da ima i koji ovde glumata, no ga nadomestava prijateljstvima i druzenjem sa osobama koji zivot tog tipa misle da imaju... i jako je zenski solidarna u svemu, pogotovo kada je "opasnost" za njene drugarice na vidiku a ja to zovem drugacije, jer ako je nesto intima ma kakav ja u njoj ispao u tudjim ocima, budalastina je, barem po meni, da se u svakoj prici identifikuje postom posle svojih prijateljica koji njime izrazavaju, gnev, bol, simpatiju, radost ili pak mrznju... to je tzv. drvena advokatura a da bi neko to bio, morao bi da ga qaram pa da ima to pravo obracanja...a posto nisam a nit' nameravam, onda je post, sms, telefonski razgovor bio jednoznacan i glasio je upravo ono sto sam i napisao o njoj u postu na koji je sale reagovao
.... da je puna tananih misli, ali da ponekad ni sama ne zna zasto ih izrice kad je niko nije nista pito
jesam diablo i skot i svasta nesto...ali mi niko ne moze osporiti 100 procentnu iskrenost i cistotu misli koje izrazavam.
pozzzza obe
![]()
Искреност је прецењена, док са неким не једеш со и лебац не знаш какав је, а овде је све смућкај па проспи и не треба се превише цимати око тога.
... i jako je zenski solidarna u svemu, pogotovo kada je "opasnost" za njene drugarice na vidiku a ja to zovem drugacije, jer ako je nesto intima ma kakav ja u njoj ispao u tudjim ocima, budalastina je, barem po meni, da se u svakoj prici identifikuje postom posle svojih prijateljica koji njime izrazavaju, gnev, bol, simpatiju, radost ili pak mrznju... to je tzv. drvena advokatura a da bi neko to bio, morao bi da ga qaram pa da ima to pravo obracanja...a posto nisam a nit' nameravam, onda je post, sms, telefonski razgovor bio jednoznacan i glasio je upravo ono sto sam i napisao o njoj u postu na koji je sale reagovao
.... da je puna tananih misli, ali da ponekad ni sama ne zna zasto ih izrice kad je niko nije nista pito
za obe