Konak "Kod dobrog čoveka"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
'naci... rekao sam da je agata zena koja se smeje i keseri uprkos tome sto nema onaj pravi zivot kakav bi zelela da ima i koji ovde glumata, no ga nadomestava prijateljstvima i druzenjem sa osobama koji zivot tog tipa misle da imaju :lol:... i jako je zenski solidarna u svemu, pogotovo kada je "opasnost" za njene drugarice na vidiku a ja to zovem drugacije, jer ako je nesto intima ma kakav ja u njoj ispao u tudjim ocima, budalastina je, barem po meni, da se u svakoj prici identifikuje postom posle svojih prijateljica koji njime izrazavaju, gnev, bol, simpatiju, radost ili pak mrznju... to je tzv. drvena advokatura a da bi neko to bio, morao bi da ga qaram pa da ima to pravo obracanja...a posto nisam a nit' nameravam, onda je post, sms, telefonski razgovor bio jednoznacan i glasio je upravo ono sto sam i napisao o njoj u postu na koji je sale reagovao :).... da je puna tananih misli, ali da ponekad ni sama ne zna zasto ih izrice kad je niko nije nista pito :lol:

jesam diablo i skot i svasta nesto...ali mi niko ne moze osporiti 100 procentnu iskrenost i cistotu misli koje izrazavam.

pozzz :cmok: za obe :mrgreen:

Искреност је прецењена, док са неким не једеш со и лебац не знаш какав је, а овде је све смућкај па проспи и не треба се превише цимати око тога.

Искреност је прецењена, док са неким не једеш со и лебац не знаш какав је, а овде је све смућкај па проспи и не треба се превише цимати око тога.

a sta treba da lazem ko pas i da na lazima opstajem..a? ae onda..... joj sale znas kaki sam frajer ybt... da vis samo kakav sam ugovor potpisao sa jednom americkom firmom o zastupanju, a prostorije mi u kralja milana sad ih majstori sredjuju... serveri do jaja, svuda mekovi i norman foster stolovi sa artemidinim i flos lampama...a mace sto ce da rade i sto sam ih licno odabro na konkursu... to se ne moze recima opisati.

a sta treba da lazem ko pas i da na lazima opstajem..a? ae onda..... joj sale znas kaki sam frajer ybt... da vis samo kakav sam ugovor potpisao sa jednom americkom firmom o zastupanju, a prostorije mi u kralja milana sad ih majstori sredjuju... serveri do jaja, svuda mekovi i norman foster stolovi sa artemidinim i flos lampama...a mace sto ce da rade i sto sam ih licno odabro na konkursu... to se ne moze recima opisati.

Priupitaj bombarderku za VIP,zna ona sve :p

Ето видиш Маки како си схватио, дао сам ти савет да се не исплати бити искрен, а ти мислиш да браним агату, није мала може и сама да се брани а нисам ни дрв. адвокат

vidim da ovde neki forumaši imaju nezgodne žene koTkuće

кад се сете после дваест година да и ми морамо нешто да радимо по кући знају бити незгодне
ај реци ми како ја сад да научим да пеглам, перем, кувам, усисавам, бришем прашину.....да се латим гугла или да викам "да драга све си у праву":think:

- - - - - - - - - -

Nači-kajne pivkan...Kakva je ovo kafana-ko crkvetina neka...Bez veeeeezeeee...:evil:
Pre bih pivkana dobio kod onih mojih ješa u sinagogi,dažbog im se tica posrala na kipu...:mrgreen:
Msm,to za sreću...:hahaha:

у недељу, сад и није за пиво, виш како је време земара

кад се сете после дваест година да и ми морамо нешто да радимо по кући знају бити незгодне
ај реци ми како ја сад да научим да пеглам, перем, кувам, усисавам, бришем прашину.....да се латим гугла или да викам "да драга све си у праву":think:

- - - - - - - - - -

у недељу, сад и није за пиво, виш како је време земара

A sto se pravis blesav, ko ti je u vojsci peglao ves, da nije desetar :?:
Jel on brisao i prasinu i usisavao :lol:

A sto se pravis blesav, ko ti je u vojsci peglao ves, da nije desetar :?:
Jel on brisao i prasinu i usisavao :lol:

сећам се да сам рибао плочице у војсци, то знам да радим али се правим да не знам :tajna::D а за пеглање се не сећам да смо задуживали неке пегле и даске за пеглање.
а касније када сам био џомба тек тада се не сећам некаквог пеглања

сећам се да сам рибао плочице у војсци, то знам да радим али се правим да не знам :tajna::D а за пеглање се не сећам да смо задуживали неке пегле и даске за пеглање.
а касније када сам био џомба тек тада се не сећам некаквог пеглања

Hajde, hajde podseti se, nije to bas tako davno bilo, u grad nisi mogao izaci a da se nisi opeglao :)

Nije klinka I čestita je ženska s podosta kvaliteta kojima vas ne bombarduje previse jer biste klekli od te težine...:lol:
Mislim da je Istraživač njena generacija...
Zato:mir,mir-niko nije kriv...;)

A što se tiće belog maga...pa ...mora da si mog nekog učenika sreo...:whistling:

Ša sam teo da kažem...Da,ako je ovo kafana,mogao bi neko da mi natoči jednog pivkana...:manikir:

A za tebe stize pivkana ;

images

:hahaha::hahaha1::navodnik::smeker::mazi::cepanje:

Poslednja izmena od moderatora:
treba biti retard na kub pa verovati da deda iz usa nema treca posla i sedi na krsti da bi navatavao ribe iz srbije kad tamo ni zing fona moz da yebe sta mu dusa iste, od belih, crnih pa do zutih :lol:
posebna prica je sto oboje lice na posvadjane ljubavnike drugih nikova :hahaha:

- - - - - - - - - -

a mozda je neko namerno obukao odecu drugog, pa gresi u koracima jer ga zulja dok hoda, pardon pise :lol:

nocna mora za sve prevarante,sarlatane i tuzibabe..:rotf:

U toku prošle godine imao sam problema sa nekim separatistima, prevarantima i šarlatanima, koji su javno pozvali na moj linč, a policija umesto da juri njih - pretila je meni zato što sam ih doveo na tacni, na svoj način, jer nisu mogli da ih nađu, i od tada sam postao jako agresivan i nasilan prema skoro svim ljudima, a naročito prema separatistima, prevarantima i šarlatanima, koje progonim kroz iglene uši, kao i prema policajcima, koje maltretiram kad god i gde god mogu, i nerviram ih do tačke pucanja...

Fuj.
h040.gif

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back