Konak "Kod dobrog čoveka"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ali ugazio sam jer sam preskakao drugo goFno...
Kako tu sad ide sa isplatom?

- - - - - - - - - -

Ja kad odem u Novi Sad pritisak automatski 90/50.

јел то добро или лоше :hahaha:

- - - - - - - - - -

Samo kad je cardak metropola :mrgreen:

мммммм Чардак је најлепше место на свету :heart:

- - - - - - - - - -

jel to nešto bRezobrazno :eek::zcepanje:?

то је део града где могу да се нађу домаће животиње оне старе новосадске :hahaha:

Iju agata al imas prljave misli :lol:
uvek
attachment.php

ja sam najgora
attachment.php

nego u ušećerenom obliku:heart:

po tome sam poznata:D
a i ne volim pravopisne greške

Kuku me lele da me lele kuku...Pod hitno da prepraviš i gornji post ono...u smislu pravopisa. Početno slovo u rečenici piše se velikim slovom...:hahaha1:

Nemoj ovo shvatiti ozbiljno jer je to samo zekilica u vezi onog ...a i ne volim pravopisne greške...

A ja i kada napravim neku pravopisnu grešku i vidim da sam uspeo u tome, ne pada mi na kraj pameti da to ispravljam...

I tako...koliko da se oglasim u kafani...

Dobro veće Agata...

[QUOTE="Gogilli";32267610]Baš me briga za pravopisne greške, svakom se potkradu.
Da krenem mogla bih svakome naći post, ne post nego postove sa greškama a ovamo tupe za druge kako su nepismeni.
Ovaj forum pun dr. mr. :D
A svi znamo da su to ne bi gubili vreme na krstarici :D

Zdravo Agata :zag:
MVC-581Fa.jpg
[/QUOTE]

O hvala
Mene je briga-to mi je i profesionalna deformacija-pre akademije sam studirala jezike
No uradim samo grublji edit-ostane i meni puno toga

Kuku me lele da me lele kuku...Pod hitno da prepraviš i gornji post ono...u smislu pravopisa. Početno slovo u rečenici piše se velikim slovom...:hahaha1:

Nemoj ovo shvatiti ozbiljno jer je to samo zekilica u vezi onog ...a i ne volim pravopisne greške...

A ja i kada napravim neku pravopisnu grešku i vidim da sam uspeo u tome, ne pada mi na kraj pameti da to ispravljam...

I tako...koliko da se oglasim u kafani...

Dobro veće Agata...

Ćao Jeroh
Ma i meni promakne mnogo toga
I stilske i pravopisne greške
Al mi se najčešće ne dopadne kako sam nešto formulisala
Uvek može bolje
Jer me ljudi neretko potpuno pogrešno razumeju

[QUOTE="Gogilli";32267685]Ima i toga, to se često dešava u pisanoj komunikaciji[/QUOTE]

A ima i toga da se može kazati nešto konkretno i precizno ali da se ne može uticati žna to da li će neko na žtaj način to i razumeti.

E, a danas mi nije bilo dobro. Bejaše u Užicu na Trgu predizborni miting. I dok nisu autobusima stigli organizovani ''navijači'' na trgu je bilo veoma malo ljudi. A onda su stručne službe rasporedile pristigle kako bi se stekao utisak masovnosti.

Veće Gogi...:cmok:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back